Oktober och om när jag åkte hem

Date: 2014-01-03 Time: 12:22:00 Minnen


I början av Oktober var det homecoming week. Här är några bilder
Fick mitt andra paket från Sverige
Åkte till Las Vegas
 
Åkte till Californien
 
Vi carvade pumpkins
När jag hade varit i Utah i 100 dagar berättade jag att jag hade hemlängtan.
Det var halloween
 
Dagen innan halloween plockade min IEC upp mig och vi åkte för att äta middag. Jag hade nästan inte ätit något på nästan två dagar och när vi satt där och pratade bestämde jag mig för att jag skulle åka hem till Sverige, men berättade inget på bloggen. Jag var otroligt ledsen och sov nästan inget på två nätter och gick inte till skolan. När jag sedan gick till skolan var jag så ledsen att en av mina lärare gav mig en lapp och sa att jag fick gå och prata med en tjej på the counsling office. Där träffade jag lyckligtvis världens bästa Isabelle och fick vara med henne resten av dagen. Jag ahr inte skrivit så mycket om när jag bestämde mig för att komma hem så det får bli nu då.
Såhär i efterhand har jag insett att jag hade hemlängtan ganska ofta. Men jag ville inte inse det själv förän jag bara kände att "Idag vill jag hem" vilket hände då och då. Men just den känslan gick över flera gånger fast under tiden så var det också jobbigt och jag saknade alla där hemma, vilket såklart också var hemlängtan och det ångrar jag inte att jag sa till min värdfamilj eller IEC, men jag tror att det var för att jag trodde att alla kände så hela tiden och att det inte var något att säga till om. Men när jag varje gång lät det gå så långt att jag låg instängd på mitt rum och grät för att jag ville åka hem innan jag sa något så hann jag utveckla min hemlängtan så otroligt mycket mot för vad jag tror att jag hade gjort om jag bara hade sagt tidigare att "nu har jag hemlängtan" för EF representanterna kan sin sak och hjälper till när man har hemlängtan. Så även om det känns mesigt så säg att du har hemlängtan för det kommer att hjälpa dig. Så det jag ångrar är alltså att jag vägrade inse för mig själv att jag hade hemlängtan och att jag berättade det för fel personer. Smsa inte mamma eller pappa det första du gör med att du har hemlängtan. Säg till din värdfamilj eller IEC. För dina föräldrar kommer troligtvis att "stå på din sida". Det gjorde mina föräldrar för att jag ville det, för det är det man vill när man har hemlängtan. Berättar du för din värdfamilj kommer de att hitta på något att göra med dig, och har inte de tid så kommer din IEC att göra det med dig. Jag ångrar fortfarande inte att jag åkte hem, för jag tillåter mig själv inte att göra det för vad skulle det vara för nytta? Det är ju faktiskt inget att göra åt nu. Det jag kände när jag hade bestämt mig för att åka hem var ändå inte "YESYESYES" utan det var en väldigt besviken känsla. Jag var så himla besviken på mig själv och det är jag nog fortfarande. Jag hade alldeles för höga förväntnigar på mig själv jag trodde att jag skulle klara det, kanske inte lätt som en plätt men bra. Jag trodde aldrig att jag skulle bli "en av dem" det var vad jag tänkte innan jag åkte. "Hur många är det som åker hem? Inte många. Jag kommer inte att vara en av dem" Men vaddå "en av dem"? Alla är VI. I princip alla som åkte kommer att ha varit utbytesstudenter vare sig man stannade en månad, två månader, tre månader, fyra månader eller tio månader.
Man har inte gett upp eller förlorat bara för att man åkte. Vet ni hur modigt och starkt det är att bara säga alla dessa adjön, och psykiskt ställa in sig på att vara borta i tio månader.

Kommentarer
Postat av: Tove Norin

Tack så jätte mycket, varför kunde du inte fota på nyår? :/

2014-01-04 @ 19:08:07
URL: http://ttovenorin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: