Hårfärg

Date: 2014-01-04 Time: 17:40:43 Vardag


Hallå hallå hallå. Är det någon som vet vad jag gör just nu? Nej, tänkte väl det. Inte ens jag vet vad jag sysslar med just nu. Jag har äntligen rensat fram ett skrivbord och hoppas att min bror ska komma ut till oss ikväll och att han i såfall har med sig min datorskärm som han har lånat av mig, eller egentligen tror jag att det var min andra bror som lånade den, men i alla fall så står den hos Ante. Hur som helst så har jag i alla fall letat fram ett gammalt tangtentbord som jag hade när jag hade en stationär dator. Däremot är tangentborde hur trögt som helst....
Jag ska försöka skriva lite mer med det så att jag vänjer mig. Det är nämligen så att jag kommer måsta använda detta tangentbord när min nya grej kommer. Åh vad kul det ska bli. Tror att den kommer på onsdag. :):):)
 
Hur som helst så var jag till stan idag och shoppade lite. Hittade några smycken, en mascara och hårfärg. Jag spenderade mer än vad jag borde men det gör inte så mycket.
Som jag har sagt ett par gånger så är min kamera totalt död så det blir tyvärr inga bilder på alla nya grejer, men jag tog ett kort med mobilen på hårfärgen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: