2014

Date: 2014-01-01 Time: 14:31:00 Vardag


ÄNTLIGEN har jag pallrat mig till min dator och fått inspo till att blogga! Jag känner mig mer taggad än någonsin och om det beror på att det är ett nytt år det vet jag inte, men det bara känns som att detta kommer att bli ett riktigt bra år!
 
Jag firade in de nya året med några av mina närmsta vänner och det var fruktansvärt roligt, vilken lyckad kväll det blev! Jag somnade runt halv fyra på morgonen och vaknade, fortfarande trött, klockan 12. Rebecka hade sovit över så vi klev upp och åt lunch på direkten innan hon hoppade på bussen hem till henne. När jag kom hem satte jag igång och bakade en kladdkaka som står på spisen. Jag har fortfarande inte smakat av den men jag ska nog göra det snart.
 
Här kommer några bilder från kvällen. Otruligt nog har jag ingen kamera, jag kommer inte ihåg om jag sagt det redan men batteriet har dött och det andra batteriet plus laddaren ligger i lägenheten i stan... Jag har dessutom ingen nyckel så kommer förmodligen inte in där föräns när pappa börjat jobba vilket suger. Oh well, jag tror jag överlever.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: