Svar på frågor om min hemresa.

Date: 2013-11-09 Time: 17:17:45 4 månader i USA


Tror du att du hade gjort samma val om du hade åkt om något år istället för direkt efter 9an? Om du var för ung nu? 
Jag har verkligen ingen aning, det är så sjukt svårt att veta. Man kan verkligen inte föreställa sig hur svårt det kommer att vara.
 
När bestämde du dig för att åka tillbaka? Och hur länge har du vetat att du faktiskt ska hem? (Haft flygbiljetten i handen om man kan säga så?)
Jag sa till min IEC på onsdagen, en vecka innan jag åkte att jag ville hem och fick mina flygbiljetter på måndagen samma vecka som jag åkte, alltså två dagar.
 
Vad sa dina kompisar i skolan? Kommer du hålla kontakten med din värdfamilj och med dina kompisar? Vad sa din familj i Sverige om att du ville åka hem? Hur lång tid funderade du över ditt beslut? 
Respekterar ditt beslut, det var säkert rätt för dig!
To be honest så hade jag inte så väldans många vänner, men dom som jag hade tyckte ju att det var synd såklart. Jag hoppas kunna hålla kontakten med min värdfamilj i alla fall. Jag älskar verkligen min värdfamilj, dom är helt underbara. Min svenska familj stöttade mig i mitt beslut att åka hem, men samtidigt så ville dom ju att jag skulle stanna för min egen skull, eftersom jag velat det så länge. Jag hade haft hemlängtan väldigt länge men ville inte inse för mig själv att jag ville hem, men tillslut insåg jag bara att det var det som gällde för mig. Natten till onsdagen vaknade jag klockan halv fyra på morgonen och sov inget mer för att jag tänkte så mycket.
 
Hej! 
Hoppas du får det bra hemma i Sverige! 
Respekterar ditt beslut och hoppas att de känns bättre för dig. 
Kommer fortsätta läsa din blogg om du fortsätter blogga! 
Hoppas du får det bra! 
Jag är jättenöjd med mitt beslut att åka hem! Jag kommer även att fortsätta blogga! :)
 
 
Hej! Är också utbytesstudent och har också haft extrem hemlängtan de senaste dagarna (nu är det bättre dock) och funderade starkt på att åka hem! Vad sa din värdfamilj om att du ville åka hem, och när berättade du det? Vad sa EF? Kommer du få pengar tillbaka från EF? Vad ska du göra under resten av året, kan du hoppa in mitt i skolåret eller måste du vänta tills nästa höst? 
Min värdfamilj ville inte att jag skulle åka hem men dom ville inte heller att jag skulle stanna och vara ledsen. Jag berättade för min värdfamilj att jag tänkte åka hem när jag bestämt med min IEC. EF försökte ju övertala mig att stanna, och nej jag får inga pengar tillbaka. Jag har kommit in på handelsprogrammet på bromangymnasiet så jag får börja redan på måndag om jag vill men ska prata med rektorn på glada hudikgymnasiet och se om jag kan gå där för isåfall kommer jag att börja där istället.
 
 
Skriv ett inlägg om varför du åkte hem. Hur du bestämde dig och tankarna runt om. Var det bara hemlängtan som fick dig att åka hem osv? Tråkigt btw, älskade din blogg och följde den dagligen. Men förstår också ditt beslut 
Kram 
Nu har jag svarat på frågorna och du behöver ju inte sluta läsa bara för att jag inte är i USA längre, jag kommer att fortsätta blogga så ni alla är mer än välkomna att besöka bloggen lika ofta som vanligt!
 
Fråga fler frågor om ni vill veta mer så svarar jag! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ångrar du att du åkte till USA? Vad var det som fick dig att inse att du faktiskt ville åka hem? Saknar du något i USA?

2013-11-09 @ 17:33:34
Postat av: Angelica

Jag går på gladahudikgymnasiet ! :)
Vilken linje skulle du isåfall gå om du började där?

2013-11-09 @ 19:18:04
URL: http://slostickanz.blogg.se
Postat av: Märta

Hej Vicki :) Jag tycker det var riktigt modigt gjort av dig att åka till USA :) Jag stöttar ditt beslut till 100% Och det finns inget värre än hemlängtan! Du är stark :) Kom ihåg det ;)

Hur länge stannade du i USA? Och rekommenderar du ett utbytesår? Jag funderar starkt på ett utbytes år i tvåan på gymnasiet men jag är REDAN lite rädd för att få enorm hemlängtan. Hur förberedde du dig innan du åkte till USA?

Kram på dig Vicky och välkommen hem <3

2013-11-10 @ 09:26:46
URL: http://hhaasstt.blogg.se
Postat av: ellenlundis

Välkommen hem! Det måste vara 4 fantastiska månader i Usa för dej. :)

2013-11-12 @ 18:06:41
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: