Mitt i natten-inlägg

Date: 2013-11-03 Time: 07:21:37 4 månader i USA


Heej. Det är mitt i natten och jag tog precis en dusch med något dåligt samvete eftersom jag tror att resten av familjen sover. Nåväl, jag bara kände att mitt hår var i stort behov av en tvätt efter allt det varit med om sedan det tvättades senast. Bland annat så tror jag att det även lyser i mörkret eftersom jag sprayade i sådan färg när det var dags för trick or treat i torsdags.
Jag hade en riktigt bra lördag tillsammans med Isabelle i alla fall. Vi åkte ner till Salt Lake för att shoppa och shopping blev det minsann. Jag fick med min drömvinterjacka hem från Abercrombie & Fitch, en massa stuff från Victorias Secret och efter letande i HELA city creek köpte jag äntligen mig ett par dr martens. Vi var på gateway först och där hittade jag två affärer där dom sålde dom fantastiska skorna men jag tyckte att det skulle bli för tungt att bära på så tänkte gå tillbaka dit sen men vi blev för trötta och bestämde oss för att bara stanna i City Creek. Tillsist så blev det en ice chai latte på starbucks för att det var så varmt. Tror vi hade närmare 20 grader! Jag gick i alla fall runt i min tunna luvtröja och det gick alldeles utmärkt.
 
Jag trodde att jag hade tagit en massa fantastiska bilder att visa er men det hade jag visst inte så ni får nöja er med några stycken.
Titta vad långt mitt hår har blivit!!!!! Titta även på jackan som inte har fått rättvisa i denna förfärliga spegelbild inifrån badrummet jag delar med mina två småsystrar.
Här ligger jag nu, med skorna på. Bara kände för det och för att jag vill att mina fossingar ska vänja sig något vid skorna. Har blivit en äkta amerikan som har skorna på sig i sängen! Hahaha
Nu ska jag sova. Vi hörs något mer, kalas!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Älskar dina skor!

2013-11-05 @ 11:03:31
URL: http://lilomilo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: