Föreläsningar & plugg

Date: 2013-11-16 Time: 23:52:31 Vardag


Heeeej. Jag ska sova, tog längre tid än vad jag trott men skitsamma. Konfagrejen jag var på idag var helt amazing. Fick även träffa Moa och det var precis lika awesome som vanligt. Asgarvar åt vår egna humor som vi gjort sedan lekis. Vi fick lyssna på två mycket bra föreläsningar, en asrolig men samtidigt superviktig, han pratade om att alla var lika viktiga och synen på olika människor typ. Han gjorde föreläsningen otroligt rolig och skrattade typ hela tiden samtidigt som man lärde sig mycket.
Den andra som pratade var en kvinna som föddes i Wien 1938, alltså ett år innan andra världskriget bröt ut. Hennes pappa var på uppdrag av svenska kyrkan att hjälpa människor som blev förföljda. Han lyckades på ett eller annat sätt få ut omkring 4000 personer varav många av dem var barn vars föräldrar valt att skicka iväg dem för att de skulle överleva. Hon har även skrivit en bok.
Tillsist var det en mässa som var rätt så bra. Köndes skönt att vara tillbaka i "min egna" kyrka igen. Längtar till att få ett tillfälle att gå till Rogsta kyrka igen. Får leta nån tid att sticka dit någon söndag, om inte så ska jag i alla fall dit på julottan. Det är så mysigt tycker jag! :)

Imorgon ska jag bara plugga verkar det som. Har en lista med våra kära tre kärnämnen att göra. När jag är klar med det är jag dock ikapp i dom ämnena så det är ju grymt! Kan inte göra särskilt mycket i mina programämnen än eftersom jag varken fått min dator eller inloggning till schoolsoft som vi arbetar i. Nu ska jag sova. Här är några bilder.
En av föreläsarna
Moa & jag
Morgondagens syssla
Inte så tokigt mycket, eller hur?

Kommentarer
Postat av: ellenlundis

Mysigt ni hade det. :)

2013-11-17 @ 14:54:00
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Scout Stina

Hej!
Hoppas du har haft det kul i USA! Får jag säkert höra mer om på nån scout hajk till våren kanske? ;) min konfirmations grupp var också med på den där grejen i delsbo igår. Jag var dock inte med. ha det så bra! Kram

2013-11-17 @ 17:44:38

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: