Bra dag!!

Date: 2013-11-20 Time: 15:50:26 Vardag


Hej och hå. Jag har precis landat hemma hos pappa efter skolan. Har haft en sjukt bra dag och det sista som hände var att jag fick beröm av min ledarskapslärare över hur duktig jag var på ledarskapen förra veckan. Ja, precis, min första vecka i skolan. Jag har verkligen hittat rätt! Redan imorse tänkte jag: "Idag ska det bli en positiv och bra dag."
Men det jag faktiskt har lagt märke till är att det är sjukt många som är negativa. Ibland verkar det som att inte ett enda dugg är bra, eller okej, eller roligt. Och det behövs bara liiite negativ energi för att dra med sig ett helt gäng. Allt handlar om inställningen. Om en person säger att maten smakar skit så nickar hela gänget och håller med. Varför då?? För att det faktiskt är sjukt svårt att stå för det man egentligen tycker, eller för att det helt enkelt är alldeles för energikrävande att skaka på huvudet istället för att nicka och mumla ett nej, istället för ett ja? Jo det verkar som att det är något liknande.
Världen skulle vara sjukt bra om alla människor var positiva och glada! 
Hur länge sedan var det inte jag lade upp en dagens outfit med detsamma?!
Tröjan är från Abercrombie & fitch och jeansen vet jag inte. Jag köpte dem på en loppis för rätt länge sedan och har blivit kär. Skorna jag hade var min Dr Martens. :) Och anledningen till att sängen står där, helt random och obäddad är för att jag inte sovit här sedan jag kom hem. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: