EVENTUELL PLACERING

Date: 2013-03-31 Time: 23:28:47 USA - Förberedelser


HOLA! När jag suttit med visumansökningarna insåg jag att jag hade fått en preliminär adress till var jag skulle befinna mig i USA, tänkte inte så mycket på det förän pappa sa åt mig att googla det. Så jag gjorde det och gjorde en del efterforskningar, blev glad och insåg att ja, jag har nog fått en skolplatsIngen familj vad jag vet ännu. Men om det är som det blir just nu så kommer jag att spendera mitt år strax utanför Salt Lake City, Utah. I en stad vid namn Roy
 
Jag har inte fått detta bekräftat av EF så jag har inte en aning om det är så eller inte 
Men jag har snackat med några andra som redan fått placering och några som inte fått och det verkar vara såhär. Glad? JAAA. Grattis? TACK! :D

Visum inför USA

Date: 2013-03-31 Time: 20:29:14 USA - Förberedelser


Hellå. Just nu är jag hos min faster och kusiner och så vidare, har min dator med för att jag skulle kunna fixa min visumansökan! Precis, ni läste rätt! I torsdags kom papperen till visumet och nu har jag fyllt i alla frågor. Det var bland annat frågor om jag hade planer på att gå med i en terroristorganisation och så vidare. En massa frågor var det. Alltså väldigt många. Eller ja, jobbigt många. Lite krångligt men det gick bra. Har bara en bild kvar på mig själv som jag ska ladda upp och sedan självklart en genomgång om att allt har blivit rätt ifyllt.
 

The truth never set me free so I did it myself

Date: 2013-03-31 Time: 12:08:47 AWESOME STUFF


Idag är det verkligen en bra dag och jag har nu bara bestämt mig för att jag är ostoppbar för allt skit. Känn på den liksom!! Woopwoop (japp, mitt nya favorituttryck, gillar du det inte? Surt!!! Woopwoop)

Tusentals kramar till ALLA! Vet att ALLA behöver det!! Inga undantag här inte!! :D


En blandning av favoriter

Date: 2013-03-30 Time: 11:19:23 Vardag


Jacka - Nelly.com / Byxor - shock.se / t-shirt - hard rock café i Hollywood (tror jag, hehe) / urbanear / iPhone-skal - h&m

Svar på kommentarer.

Date: 2013-03-29 Time: 16:51:16 Vardag


Ni glömmer väl inte att jag svarar på kommentarer i kommentarsfältet?? :)


Långfredag

Date: 2013-03-29 Time: 12:07:14 Vardag


 
Just nu sitter jag ute på isen tillsammans med en massa folk här runt omkring. Frös som en galning för en stund sedan men nu är lite det lite varmare. :)

Ett par nya.

Date: 2013-03-29 Time: 10:08:48 Vardag


 
 
 
 
Efter många tappra försök att leta efter mina fotbollsskor utan resultat blev det ett par nya. Märket nike och är köpta på inter sport. :)

Första träningen på över trehundratusen år.

Date: 2013-03-28 Time: 18:53:37 Fotboll


Tja! Jag har nyss tränat fotboll för första gången på vad som känns som trehundrasjuttiotusen år sedan. Som uppvärmning sprang vi ett varv runt lillfjärden vilket jag tror är ungefär 2,5km (vi låtsas att jag inte råkade skriva år istället för km först) Det gick i alla fall bra non stop och sedan så är det ju lite som det är med bollkontrollen.... Haha. Inte för att jag är något sånt här superproffs liksom. (Haha, jo vi låtsas som det.)
När jag skulle dra iväg till bussen insåg jag att jag glömt mina converse i lägenheten vilket innebär att jag kommer att få gå runt med träningsskor hela helgen i Ljusdal. Jo men det är ju megabra! (Nää) förhoppningsvis slipper jag vistas bland folk. Hahahahaha. Vi hörs sen kompisar!

(Förresten så måste ni väl hålla med om att outfiten jag just nu sitter på bussen med är supermegasnygg?? Hosthost.)
EDIT har gjort slut på internet så det går inte att ladda upp bilder utan wi-fi på min iPhone :(


Matteprovis

Date: 2013-03-28 Time: 11:54:18 Vardag


Nu är det såhär att jag är väldans glad. För jag klarade det sista provet i grundskolans mattekurs!! Har bara nationella kvar nu!!! Var tvungen att skicka ett galet sms till mamma


Jag är vaken!

Date: 2013-03-28 Time: 06:22:46 Vardag


Godmorgon! Jag har inte klivit upp ännu men jag ska göra det om en liten stund. Måste packa till Ljusdal och måste fixa frukost som är hur viktigt som helst idag eftersom jag ska göra smoothie och sen så får jag väl helt enkelt se vad jag mer hinner att göra. Klä på mig kanske. Blir nog lite kallt att gå till skolan i t-shirt och shorts så här i det på tok för kalla vädret för att vara snart April. Nåväl. Vi kanske hörs lite senare. Extremt vacker bild på mig och Rebecka. Haha. Lova ya


Förbluffande

Date: 2013-03-27 Time: 20:30:05 Vardag


Åh, ni ska bara veta hur frustrerad jag är just nu. Mina fotbollsskor är totally gone. Så himla ledsamt då dessa skor var de allra bästa skorna i världshistorien. Jag hade ett par andra i storlek 38 men dom var sjukt små, så jag tänkte ungefär såhär: "Ofta jag inte kan ha trettioåtta???!" men så mätte jag med mina helt vanliga skor som har storlek 37 och är lite stora och det visade sig att trettiosjuorna var större än trettioåttan. (Jag vet att jag vimsar ihop siffrorna...)
Men jag kan ju i alla fall trösta mig med att jag säkert inte hade kunnat haft mina älskade skor eftersom jag vet att de höll på att spricka mellan sulan och tyget så att säga. Kanske är det inte meningen att jag ska ha dom där skorna. Eller så är dom helt enkelt glömda där jag använde dem sist. Känns ju ytterst skumt men det skulle kunna vara så. För borta är dom, och det är mycket ovanligt för det är nämligen så att jag tappar inte bort saker, jag vet bara inte var sakerna är.
Jag sitter vid pappas dator just nu så jag har inga bilder, men den här gamla kan ni ju få. Jag gick nog i sjuan. Hahahaha. Jo, men där ser ni ju hur mitt hår troligen skulle se ut i brunt som jag tänkte färga för ett par veckor sedan. Heh.

Efterlysning

Date: 2013-03-27 Time: 18:06:24 Knas och annat tokigt


Söker ett par lila fotbollsskor, senast använda den 26:e September. Spårlöst försvunna. Har ni några tips? Lämna en kommentar.


Dubbel utlåsning på köpet. Grattis till mig!

Date: 2013-03-27 Time: 15:39:21 Vardag


För nästan en timme sedan stod jag utlåst utanför mammas jobb och mu står jag utlåst hemma också. Det går bra nu! Fast vänta, nej. Det mesta känns typ som skit och så kommer det här på köpet. Oj vad glad jag blir! Har liksom turen på min sida!! Woopwoop.


Historier och sånt där.

Date: 2013-03-26 Time: 16:53:11 Vardag


Idag när jag kom hem från skolan var mormor hemma hos oss och hade fixat lite käk. Vi satt och pratade ett skuss om gamla tider. Alltid så spännande att lyssna på gamla historeier om släkten, var de bodde och hur det var och så vidare. Huset min mormor och morfar bor i nu (Som är nedanför vårat ungefär) är en gammal släktgård som byggdes för massvis av år sedan. Eller huset som står där nu byggdes 1997 efter att det gamla brann upp, men det står ju på samma plats och så vidare. Har skrivit om det här förut och jag vet att det nog inte finns så många andra som läser min blogg som är intresserade av gammal släktforskning, speciellt inte om min släkt. Men mitt tips till er är att lyssna på alla berättelser som mormor och morfar eller farmor och farfar säger. Det är sjukt intressant att veta vart man är ifrån och varifrån alla kommer. Tycker att det är så synd att jag aldrig fick träffa min farmor och att jag inte var tillräckligt gammal för att sitta och lyssna på farfars gamla berättelser om jag hade chansen. Men just nu är det inte så mycket att göra åt saken tyvärr.
Vill ni veta mer om hammarn (som i hammaren, min mormor och morfars hus.) kan ni klicka här.
Min finaste mormor och morfar 

Fotbollsbeslutet är taget.

Date: 2013-03-25 Time: 21:53:50 Fotboll


För ett par dagar sedan låg jag och tänkte på fotboll. Jag slutade ju i höstas. Men nu på sistonde har jag funderat länge på om jag gjorde rätt val. Jag saknar verkligen fotbollen och att ha så mycket att göra, även fast det är skönt att bara vara hemma. Men fotbollen blev jag påmind om i princip hela tiden när Rebecka och Sarah drog iväg på träningar eller matcher, när de pratar om gothia och till och med när jag städar min garderob. Så när jag faktiskt legat och funderat på det så frågar mamma dagen efter, utan att jag ens nämnt någonting om det, om jag inte ska fortsätta spela fotboll ändå. Och då tänkte jag, klart jag ska, jag har väl inget att förlora på det? Gothia i sommar, även fast jag inte kommer att vara med och spela, samt de resterande fyra månaderna innan jag åker. Så, ja. Jag bestämde mig för att ta ner fotbollsskorna från hyllan och köra igång. På torsdag tränar jag min första träning och det ska bli så sjukt kul! :)
Om jag inte kommer att åka med den första vågen (olika avresedatum kallas så, don't ask me why) till USA kommer jag hinna med på gothia där jag troligen kommer att agera fotograf till vårat lag. Anledningen till varför jag inte kommer att spela är att de bara får vara två 97:or med och vi är fyra. Eftersom jag hoppar in i laget nu tycker jag att två av de andra tre ska få chansen. Dessutom får jag ju göra min egna resa i USA så jag tycker att de förtjänar att spela på gothia mer än jag gör, därför har jag redan nu sagt nej till 'tävlingen' de har inför att dra lotter om vilka två som ska spela på gothia. Men som sagt, jag är inte ledsen över det. Jag har ett helt år att se fram emot bara ett fåtal dagar efter den stora cupen. :)

GRATTIS SARAH!

Date: 2013-03-25 Time: 09:31:52 Vardag


Idag fyller världens bästaste Sarish 15 år!! Jag lyckades givetvis glömma min present hemma idag... Hehe. GRATTIS SARAH!!


Tvåfärgade byxor

Date: 2013-03-24 Time: 20:11:51 Inspiration


Är så sjukt glad över att jag köpte mina svartvita byxor. Jag har precis fått en ny crush på splittade byxor!!


Mitt lilla rum

Date: 2013-03-24 Time: 18:24:10 Vardag


Idag har väl varit en sådär dag. Hela gänget var här och åkte skoter runt om på täckten. Jag orkade inte det idag så jag satt bara i solen ett tag och gick sedan hem för att tvätta mina illaluktande kläder från hajken igår samt städa på mitt rum. Det blev bra och jag fick även upp en rullgardin så att det slipper bli så ljust på mornarna. Jag vill ha det så mörkt som möjligt när jag ska sova annars blir det jobbigt. Hehe. Även garderoben fick en liten ihopstädning eftersom att allt var kaos så det inte gick att stänga ordentligt. Men jag tycker det är så tråkigt att städa garderoben när de allra bästa kläderna ligger i tvätten eller är någon annanstans. Nåja, det måste ju göras då och då. Nu ska jag gå och rota fram en gammal MCR-affish och hänga upp på min dörr. Det behövs eftersom mitt rum hos pappa är typ fyllt av MCR. Okej, inte dirket men där har jag några spindlar upptejpade samt boktsäverna MCR och en affish på dörren. Det behövs något liknande här. :)
 

My Chemical Romance

Date: 2013-03-24 Time: 14:27:00 Dagens Låt


Igår splittrades ett av mina två favoritband. Det kändes verkligen galet tråkigt eftersom jag älskar deras musik och hade så gärna velat se dem live. Jag började lyssna på My Chemical Romance i sjuan och fastnade direkt. Minns inte vilken låt det var men jag tror att det var Planatery (GO!) Kommer verkligen att sakna MCR men som tur är finns ju musiken kvar. Bara så synd att det inte kommer att bli några mer album.
 

Hajk och annat knas

Date: 2013-03-24 Time: 11:19:03 Vardag


Igår klev jag upp tjugo över fyra på morgonen såklart. Strax efter fem begav vi oss iväg ut på en is och där blev vi resten av dagen, eller till ungefär klockan ett. Det var ganska kallt till en början men vi hade en liten eld och massor av sittunderlag. Bland annat hade vi angeldon utsatta och även en pimpeltävling. (Som jag inte var med på för övrigt. Mitt tålamod är på -100) Men jag vann en tävling ändå. Jag är ju himla bra på frågesport förstår ni. Kom tvåa liksom. Vann en kåsa fylld av godis. På köpet lyckades jag även bli lite solbränd på kinderna. Woopwoop.
 

Sminkborstar från kimstore

Date: 2013-03-22 Time: 16:47:54 Shopping/Nytt


När jag kom hem för ungefär 40 minuter sedan låg ett litet paket i brevlådan. Självklart var det de nya penslarna från kimstore som hade kommit. Skyndade mig hem och slet upp paketet. Penslarna är jättefina och mjuka. Förhoppningsvis hinner jag kanske testa någon av dem innan jag ska åka om en liten stund. Först måste jag självfallet packa också. Jag gjorde aldrig det igår. Har blivit så seg på att göra saker i tid nu för tiden. Får försöka att bli lite bättre på det. Haha. Nu ska jag gå och packa ner min tandborste. Vi ses imorgon! :)
Inte de grymmaste bilderna, men jag har lite brottom! 

Exutbytesstudent

Date: 2013-03-22 Time: 11:05:31 Vardag


Igår kväll trillade ett mejl in i min inkorg. En tjej vid namn Anna hade skrivit det och hon är min mentor inför USA! Jag kan fråga henne om olika saker jag är nyfiken på eller undrar över. Men jag har egentligen inte så mycket jag funderar över just nu i alla fall. Är det kanske något ni vill veta så kan ni ju skicka in en kommentar, kan inte jag svara på frågan kanske jag frågar henne! :)


Huduvdet idag

Date: 2013-03-22 Time: 08:18:25 Vardag


Jaa. Typ allt som står där är dagens virriga tankar. Lektioner hit och lektioner dit. Vicki inte gillar. Som tur är det fredag idag!! Wohoo!!! Skoltrött? JA


Det normala och icke normala.

Date: 2013-03-21 Time: 21:18:04 Vardag


HEJ! Som vanligt har min torsdag varit fullproppad av roliga saker. Och en del mindre roligare saker men man överlever ju. Med mindre roligare saker syftar jag självklart på den muntliga Spanskaläxan som jag fick improvisera i sista sekund samt det jobbiga utvecklingssamtalet som man har två gånger om året. Som tur var dagens utvecklingssamtal mitt allra sista. Jag skrev inte heller på något som jag bör förbättra för jag är nöjd med hur det är nu. Jag har långt ifrån de bästa betygen men jag vet att jag har minst E i alla ämnen och det gör mig tillräckligt nöjd. Jag tror min lärare tittade lite skummish på mig när jag sa att jag minsann inte tänkte skriva en enda grej på 'förbättringspapperet' men det gjorde mig bara på ännu bättre humör och jag kände mig rätt taggad på att fortsätta i samma lagom takt som jag gör just nu. Balansen är perfekt och jag hinner med alla ämnen nästan helt utan att plugga hemma. Jag anser att jag gör allt jag kan och det räcker gott och väl för mig. Det är inte meningen att man ska sitta hemma och plugga varenda dag. Det är heller inte normalt att sitta och råplugga varendaste liten lektion utan att ta en liten pratpaus med klasskamraterna. Så är det bara och det får man leva med. Punkt och slut om detta.
Nu ska jag hoppa in i duschen efter en kväll på scouterna där vi gjort eget smör och egna isdubbar. Imorgon bär det av på angelhajk vilket ska bli väldigt skojigt!! :)


Jag är bara helknas ibland. Men det är bra det också.

Date: 2013-03-20 Time: 21:20:49 Vardag


Oj, vilka roliga inlägg jag skriver nu för tiden. Haha. Sarkasm påslagen.
Jag slängde nyss hem en beställning av sminkborstar från kimstore och nu är jag rik. Åh, vänta ironi. Haha, vad jag är rolig. Okej, det här blev stelt. Ysch så awkward. (Japp skrev ysch.)
Nej, men på riktigt så får jag verkligen inte handla något mer nu. Jag kommer att sätta mig själv i konkurs och ändå är det så himla mycket saker jag vill ha. Förfärligt om jag får säga det själv. Ett exempel är ju min önskelista som bara blir värre och värre. Varför började jag skriva önskelista så tidigt? Hatar mig själv för det. usch, usch, usch. 
Ja, MCR jackorna lär jag ju få stryka för dom är alldeles för dyra för att ens fundera på att köpa. PP kostar omkring 800 + 300 i frakt typ. (Mycket sorgsen Vicki sitter här bakom datorskärmen..) Pengar är liksom allt jag behöver. Dollar till USA, pengar jag behöver för att fixa inför USA och pengar jag behöver för att kunna ta körkort, flytta hemifrån osv.
Okej, så värstig var den ju egentligen inte. Kändes värre. Nåväl. Visar givetvis penslarna när dom är hemma hos mig också.
Förhoppningsvis har jag det mesta jag behöver nu, fast så säger ju jag jämt och ständigt. Jag tror nästan att jag själv får sätta köpstopp nu, istället för min mamma som gjorde det förut. (Som jag bara tog på skoj och handlade ändå.) Nu får det vara nog. Skriver numera på ett avtal att jag Vicki har köpstopp så länge jag klarar det. (Haha, lär ju gå bra. Godisförbudet höll typ 3 veckor. lol) Ska verkligen försöka. 
 
Nån dag ska jag visa packlistan jag har börjat skriva inför USA också. Den är rolig. :)

Pimpad dator

Date: 2013-03-20 Time: 09:03:00 Pyssel


Detta hann jag självkalrt också med igår! :D

Sminkinspiration typ.

Date: 2013-03-19 Time: 21:01:00 Pyssel


Hej och hå. Ni vet att jag tänkte göra något roligt inlägg när jag kom hem idag? Det gjorde jag inte. Jag vet faktiskt inte exakt vad jag gjorde för helt plötsligt var klockan fem och mamma kom hem. Värsta långa dagen, helt bortslösad typ. Närå, men hann titta på några sminkvideos, blev lite inspirerad och sprang upp på övervåningen där mitt bortglömda sminkbord stod. Vips så fick det flytta ner till mitt rum och dit i har nu en del av mina sminkgrejer flyttat. Har även ett litet paket med mer smink på väg hem. Visar det när det kommit.
 
Nu ska jag bara beställa penslar och borstar. Har hittat ett kit som jag vill ha så beställer nog hem det imorgon eller något. Nu väntar en dusch och sen min kära säng. God natt my friends!
Spegeln är rätt smutsig ser jag. Glömde torka av den. Hehe.

Bara prov idag.

Date: 2013-03-19 Time: 12:35:07 Vardag


Vi fick sluta efter nationella idag. Så skönt!! Vi slutade 10.30 och bussen går inte förens 12.50 så vi väntar fortfarande fast är hos Ante och Pernilla. Men snart så! Då ska jag hem och dega. Dega dega dega. Vaknade och trodde det var fredag imorse. Inte kult. Så imorgon kommer jag att typ dö. Ännu värre på fredag. Speciellt när man vet att det är matteprov sista timmen och att man kanske måste sitta över om man inte hinner klart. Tråkigt inlägg. Får fixa nåt roligare när jag har kommit.


Sorry guys. Älskar er ändå!!

Date: 2013-03-18 Time: 22:02:39 Familj


Ni vet väl att ni ändå är världsbäst?? :*


Pokerkväll

Date: 2013-03-18 Time: 20:38:58 Familj


Just nu sitter jag vid köksbordet hos Ante tillsammans med honom, Pernilla och Monchi. Vi ska ha pokerkväll (som Ante kallar det) men först ska vi vänta på Jocke och Jeppe som är på väg hit. :)


Svenska arbete om Anne

Date: 2013-03-18 Time: 16:27:47 Knas och annat tokigt


Tjabba. Skolan idag gick ju oväntat fort. Vi fick även reda på vad vi ska göra i svenskan resten av terminen. Jag, Moa och Rebecka ska göra vår egna film med scener från Anne Franks dagbok. Det ska bli riktigt roligt. Nästan som ett avslutningsprojekt typ. Vi ska även skriva manus och ha fakta med om andra världskriget eftersom det är ett samarbete mellan svenska och so. Det ska bli kuligt.

Annars hände väl inte så mycket. Skrattat, ätit morot som smakade diskmedel, skrattat och nästan sovit på so lektionen. Jag var så trött och vi satt och tittade på film, hade redan sett den så det var ingen big deal egentligen om jag hade somnat, men nu gjorde jag ju inte det. Haha. Ja, men det var väl min dag.

Imorgon väntar nationella i kemi och sedan sluta strax innan ett vilket kommer bli helt fantastiskt! Ska fixa lite fruktsallad till provet och har även turen att få sova hos Ante så jag får sovmorgon! Hihi. :D


Hv-id, girl talk, babbel. Trött Vicki.

Date: 2013-03-17 Time: 22:15:21 Knas och annat tokigt


Efter en lång dag med mycket gjort så kryper jag nu ner i min säng. Har även haft lite girl talk med mina bästisar över kik vilket var välbehövligt! Perfekt sätt att avsluta denna, som sagt, händelserika dag. Riktigt kult att åka pulka och så vidare. Åh, vad jag babblar. Jaa. Jag är lite trött. Taggad på usa och har nu ännu mer funderingar kring gymnasiet. Har hittat ännu en till linje som lockar sjukt mycket. Varför kan man icke kombinera flera linjer? Fatta vad bra om jag kunde lära mig smink och hår (hv) samt hur man fotograferar det bra och sedan redigerar och samtidigt hur man lär sig att bygga egna hemsidor (es) och tillsist läsa allt på engelska och om man skulle vara utbytesstudent skulle man bara behöva gå två år (ib). Joo då. Om jag fick starta en sån linje skulle jag döpa den till International Design och skulle finnas som inriktning på hantverksprogrammet såklart. Förkortningen skulle bli hv-id. Vill man ha studieförberedande går det givetvis att ordna.
Yu-hu!!! Skolverket?!?! Läs min blogg och provstarta mitt program på bromangymnasiet läsåret 14/15 oavsett hur många som söker programmet! Tack på förhand.


I Hede

Date: 2013-03-17 Time: 17:47:13 Familj


Idag på eftermiddagen åkte jag in till stan där Jeppe och Ante mötte upp mig. Vi gjorde oss sedan klar och åkte till hedebacken för att åka lite pulka tillsammans med Pernilla och Max och så också såklart. Var inga andra där nästan så det var kult. Grillade även korv och käkade kakor.
Efter det skulle jag ta bussen hem till mamma men jag missade den. Haha. Så mamma får komma och hämta mig istället så då blir det även lite pizza med gänget här! :)


Still Into You

Date: 2013-03-16 Time: 16:59:00 Dagens Låt


Har ni inte hört den här låten än, är det dags att göra det!
 

Jag vet också att det är Lördag!!

Date: 2013-03-16 Time: 10:55:16 Vardag


Hej. Idag är det lördag. Jag tror ni redan vet det också, men jag tänkte bara att jag skulle ha något att skriva om. Jag är ju peppad på att blogga men jag har ingen inspiration! Tips på vad ni vill läsa om tar jag gärna emot, önskerubrik eller något kanske?
 
Idag har jag inte så mycket planerat tror jag. Om ett tag blir det en liten sväng ner på stan med pappa, fika och tänkte att jag skulle titta efter ett skal till min iPhone. Har nämligen inte haft något skal sedan jag köpte en iPhone 5 eftersom inga av de gamla skalen passar och så har jag varit för snål för att köpa något. Haha. Men det börjar bli kris nu, rätt vad det är så har jag säkert gjort sönder den och det är jag inte så pepp på. I alla fall så drar vi till Ljusdal efter det, så kass uppdatering är att vänta tyvärr...
 
Ska se något avsnitt av desperate housewives nu och fixa håret som är i totalt kaos. Ha en bra lördag! :)
 
how do I make a gif


Trött som en lat katt.

Date: 2013-03-15 Time: 21:47:29 Dagens Outfit


Ååh. Jag är så trött. Min säng är himlans inbjudande just nu och tillsammans med några avsnitt av desperate housewives så hamnar jag i den.

På tal om en massa annat och i brist på andra bilder att visa så fick jag hem hårfärgen idag. :):)


Väldigt speciell outfit...

Date: 2013-03-15 Time: 07:13:16 Dagens Outfit


Tänkte dela med mig av min fantastiska outfit idag. Leggings från Gina Tricot och tjocktröja är klasströjan. Väskan är björn borg och höröurar från urbanears. Perfekt fredagsoutfit helt enkelt. Varken Moa eller Rebecka är i skolan idag för dom ska på antagningsprov på ett gymnasium så vi ska ha crazy friday på måndag istället. Vi har även bestämt att eftersom idéerna börjar ta slut att vi bara ska ha crazy friday en gång i månaden...


Uppradad torsdag.

Date: 2013-03-14 Time: 20:37:42 Vardag


Tjao. Har haft världens mest proppfulla dag. Första dagen i skolan den här veckan och börjar dagen utan frukost. Vet inte varför. Var bara inte hungrig. Det var jag däremot vid lunchen! Haha. Direkt efter en lång dag i skolan blev det konfa och sedan scouter i kylan. Mina tår ramlade nästan av. Klarade mig som tur var, men det var nog bara en tidsfråga... Efter scouterna en kvart till min broder innan bussen mot min far i Ljusdal. Är på bussen nu. Nyss fick jag stå på busshållplatsen tillsammans med två skumma filurer. Den ena en äldre man och den andra kanske runt 30. Han blev jag jätterädd för. Han gick bakom mig typ hela vägen från Ante fast på andra sidan av vägen, där det inte finns någon trottoar. Väl framme vid hållplatsen gick han runt i cirklar och höll ett tangentbord under armen samtidigt som han verkade prata med sig själv. Smsade pappa om att ringa mig och jag är stensäker på att han trodde jag skulle säga att jag missat bussen eller stannar kvar i stan. Hahaha. Pratade med han om random saker tills bussen kom. Haha. Nåväl. Bättre uppdatering imorgon. Kraaam!


Flinade ju faktiskt!

Date: 2013-03-13 Time: 21:32:08 USA - Allmänt


Mitt i en väldigt livlig diskussion med Moa och Rebecka på kik plingade kära facebook om en ny medlem och kort efter att jag accepterat den ännu ett pling om ett nytt inlägg i gruppen. Kände mig faktiskt stolt över det! Hihi. Här får ni också läsa: 
Ni har väl inte missat gruppen? Klicka här, på bilden i menyn eller sök på Utbytesstudenter 2013/2014 på facebook och joina! :)

Värsta tårtkalaset för 300 medlemmar!

Date: 2013-03-13 Time: 20:03:00 USA - Allmänt


För bara ett par minuter sedan fick facebookgruppen jag startade i sommras sin 300nde medlem! Så sjukt coolt! Vi firar med tårta. Faktiskt pappas idé. Satt bredvid honom och tjöt. Han ba: Ja, men då blir det ju tårta!
Ni får väl tycka att det inte är nån big deal, men 300 tycker jag är ascoolt! Fattar ni att det är väldigt många? Jag menar, om vi skulle ställa upp 300 personer tillsammans så skulle det bli en väldigt stor grupp! Jo, men lite stolt är jag nog! :D

Håret blev kort.

Date: 2013-03-13 Time: 18:45:16 Vardag


Idag hade jag klipptid! Gick dit, klippte topparna och när det var klar funderade jag ganska länge på luggen. Hade ju bestämt mig innan för att klippa den rak, men vet ni? Jag vågade inte. Var så rädd för att det skulle se förfärligt ut så jag klippte den snett som vanligt. Haha. För övrigt så minns jag inte ens när jag klippte mig sist så jag var tvungen att klippa ganska mycket. Inte kul. Håret känns alldeles för kort. Först tänkte jag att det inte gjorde så mycket eftersom jag har förlängningar men när jag kom hem upptäckte jag att mitt hår nu för tiden är så urtvättat att man inte ens kan låtsas att färgen på håret och löshåret är likt varandra. Jobbigt läge där Vicki. Jaja, det får väl vara lite kort tills jag har färgat det då... Suck.
Är det inte såhär typiskt mig att inte ta med min kamera när jag åker till pappa. (Det hann jag också med nu på kvällskvisten..) I alla fall före och efterbild typ. Inte den allra nyaste förebilden, men vad gör det...?

Hårfärg

Date: 2013-03-13 Time: 12:59:56 Tips


Alldeles nyss klickade jag hem mer hårfärg från bluefox. Japp, det blir rött hår i alla fall. Som vanligt färgar jag med poppy red och här är direktlänken till färgen. Jag köper alltid två burkar åt gången för det blir billigare eftersom frakten är ganska dyr. Det brukar gå åt lite mer än en och en halv burk för hela mitt hår. Över den här färgen färgar jag med Schwartzkopf Live Color XXL 35 Real Red. Här ser du en lista på alla live color xxl
 
Ps, om du vill färga med den här färgen: Var noga med att smörja runt hårfästet och öronen med någon slags body lotion. Samt att inte glömma plasthandskar. Annars får du rosa panna, öron, naglar och fingrar. Inte så snyggt... ;)

På tv

Date: 2013-03-13 Time: 11:33:00 Vardag


Jag har kopplat in min dator i tv'n och ligger här nu med facebook framme. Snackade nyss med EF om mejlet jag fick i går och vi löste det förhoppningsvis. Ge. Mig. Värdfamilj. Nuuuu!! Huhuhu. Btw, japp. Är hemma idag också. Världens jobbigaste huvudvärk. Usch.


Saknar inte skolan. Eller?

Date: 2013-03-12 Time: 19:51:15 Vardag


Mitt sjuk-snack måste vara bedrövligt att läsa. Liksom bloggen når botten. Typ sämre än att inte blogga över huvudtaget. Men, jag tig precis en dusch och nu är jag ganska levande igen. Förblir jag levande, vilket jag hoppas på, kommer jag kunna gå till skolan imorgon!!! Och ni ba: yey! Skolan. Nää. Inte kul.
Men jag är liksom helt utan civilisation. Mormor och morfar var hit idag, men vet ni? Dom bor i huset bredvid oss. Åh, Jocke och Jeppe kom också hit en snabbis, men dom försvann lika snabbt. Dessutom hade ju jag lov förra veckan så jag har inte varit i skolan på typ en och en halv vecka nu, så det är väl dags. Typ. Eller kanske inte. Mest taggad på att få klä på mig annat än ome piece och sminka mig, fixa håret och sånt. Äsch, nu ska det bli lite te och en smarrig macka. :):)


Mejl från EF

Date: 2013-03-12 Time: 17:13:00 USA - Förberedelser


HOHOHO. Fick just ett mejl från EF där de frågade om en vaccination för att dom håller på att kolla på en skolplats till mig!!!!!!! :D:D:D Neej. Jag ska inte bli för överglad nu utifall det inte är nåt. Men jag kan inte låta bli. :D:D:D

Ruttet

Date: 2013-03-12 Time: 16:10:25 Vardag


Nu har jag pallrat mig till datorn, men jag blir nog inte här särskilt länge för mitt huvud håller på att sprängas av huvudvärk. Gör så himls ont!! Har käkat en alvedon lite tidigare idag men det är nog dags för en till nu. Jag vill till skolan i morgon, men om jag vaknar med ont i huvudet imorgon så tänker jag nog stanna hemma. Åh, vad rutten jag känner mig. Totalt urusel. BLÄ.
 

Namnsdagstårta kombinerat med krya-på-digtårta.

Date: 2013-03-12 Time: 12:44:01 Vardag


Idag är jag sämre än igår känns det som. Värdelöst eftersom jag hade tänkt att gå till skolan imorgon. Vi har nationella i Kemi nästa tisdag och jag vill gärna vara med på någon no lektion tills dess. Som tur är kom mormor precis hit med tårta eftersom att jag har namnsdag idag! Hihi. Världens bästaste mormor. <3


Bara en helt vanlig sjukdag.

Date: 2013-03-11 Time: 14:14:14 Vardag


Hellå. Jag är hemma och är sjuk idag. Inte kult. Just nu spelas det fjärde avsnittet av desperate housewives på tv'n och jag ligger här i soffan med one piece och duntofflor. Jag ska försöka lägga lite fokus på avsnittet nu och sen får vi se om jag orkar sätta mig vid datorn lite senare. Den här bilden är tagen för vad som känns för väldigt längesedan. Haha.


Mitt alldeles egna Vicki-inlägg.

Date: 2013-03-10 Time: 23:02:06 Om Mig


Nu tänker jag ge mig själv ett inlägg för det tycker jag att jag är värd. För trots all skit jag får och allt jobbigt som hänt så tänker jag inte ta emot skiten. Ni kan behålla det själv. Jag vet att jag inte heller gör rätt hela tiden men det betyder ändå inte att allt är mitt fel hela tiden. För jag är definitivt inte den enda som begår misstag.

Det här lovet blev väl inte det bästa måste jag medge. Och nej, det är inte bara en jobbig grej som jag sitter här och skriver om.

Men en sak ska ni som nu uppenbarligen också begått misstag veta, och alla andra som kanske medvetet eller omedvetet tänker begå misstag mot mig. För vet ni? Misstag har man definitivt gjort om man får nån annan att må dåligt. (Säger fortfarande inte att jag är helt misstags-lös.)
Jag tar inte emot det. Jag vet innerst inne att jag är en stark person. Hur töntigt ni än tycker det låter när ni läser det här. Men jag är faktiskt det, det kan jag gott säga eftersom jag tror på mig själv och jag vet att jag har människor runt om mig som också tror på mig. Som älskar mig och alltid stöttar mig. No matter what. Framför allt vet jag att det finns en som alltid är med mig, vart jag än är, hur långt borta jag är från alla vänner och min familj. Ja, som troende kristen känner jag verkligen hur både Gud och Jesus finns vid min sida. Alla har någon som älskar dem och hur lite de än tror det så vakar någon över dem och finns vid deras sida, men det här inlägget skriver jag till mig själv och tänker därför fokusera på det.

Jag vet att jag har skrivit förut att jag inte bryr mig om elaka folk, men även om jag inte bryr mig så känns det inuti. Långt inom mig, alltså sjukt långt. Så långt att inte en endaste varelse kan hitta den, gömmer jag en låda. Jag öppnar den bara för att lägga i nya saker och tittar aldrig, aldrig, aldrig vad som redan finns där i lådan. Lådan fyller sjukt mycket fast den är liten. Jag tror den har någon slags förtrollning över sig. Som Hermiones pärlstickade väska. Men jag vet ändå vad det som finns där i handlar om. Allt jobbigt som finns. Även enstaka ord som jag inte gillar, eller ord som ibland används på fel sätt. Även om jag inte tar emot skit så finns det ju. Prova att skrynkla ihop ett papper, hoppa på det, spotta på det, vik det hur många gånger du vill och veckla ut det igen. Det är liksom skrynklorna som blir på papperet som jag lägger ner i lådan.
Så nu vet ni hur jag fungerar. Och inte vet jag om det här blev så mycket pepp till mig själv utan mer en förklaring om vem jag är. Igen.

Så tillsist:
Jag är stark som person, jag är vacker, jag är ganska cool, jag har världens bästa vänner, jag har världens bästa familj, jag har det mesta. Men jag är inte perfekt. Men jag är rätt stolt över det. Speciellt stolt är jag faktiskt över mig själv för att jag vågar säga att jag är stolt över detta. Även om andra inte håller med mig så är det faktiskt såhär jag känner. Och det känns bra. Väldigt bra faktiskt.


That's how it is.

Date: 2013-03-10 Time: 20:45:22 Vardag


Nu har vi kommit hem från en hel eftermiddag hos mormor och morfar. Blev lite käk och tårta såklart. Tillsist fick morfar en ny tv och tv-bänk. Tror ni att han blev förvånad? Det blev han. Haha. Nu blir det en tidig kväll och så får vi se om jag orkar upp till skolan imorgon, men just nu så känner jag mig nog lite för usel för det... Febern kommer krypandes igen, huvudet är fyllt av snor och ont i halsen. Jobbigt. Ha en bra kväll! Bild från igår. :)


Man gör ju allt för att inte bli frisk.

Date: 2013-03-10 Time: 17:26:08 Vardag


Tjao. Jag har just kommit in från en skotertur som jag inte kunde låta bli att följa med på. Kanske inte det bästa att göra när man är sjuk. (Förresten fler som behöver bli lite sjuk, så tråkigt att vara det själv ju. Gemensamma saker är alltid trevligt, eller hur???) Nu ska det bli lite kalas hos mormor och morfar! :)


Ja men detta var ju roligt.

Date: 2013-03-10 Time: 10:56:00 Vardag


Idag är inte en sån jättebra dag. Jag är sjuk. Inte okej. Vaknade typ 100 gånger i natt med feber och sånt där jättejobbigt. Fy. Jag tror jag ska slänga mig i soffan och titta på tv. Haha. Hörs lite senare. :)


Så sant som min tweet.

Date: 2013-03-09 Time: 22:22:33 VardagSjukling

Date: 2013-03-09 Time: 19:12:44 Vardag


Nu ligger jag i soffan och fryser och så vidare. Japp. Jag är officiellt död. Usch. Jag har ont i halsen och i huvudet och säkert feber. Bläää. Nu ska jag sluta klaga och försöka hålla mig något vaken till melodifestivalen och allt sånt skräp. Vet inte varför jag tittar egentligen. Verkligen inte min musiksmak. Hahah.
Jeppe kom precis och snodde en del av min filt och soffa! En sån tjuv!! :O


Max i webcam

Date: 2013-03-09 Time: 16:24:47 Vardag


Just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet med Max. Helst skulle jag vilja ligga nedbäddad i soffan för jag har fått ont i halsen och känner att febern kommer krypandes. Inte kul. Vi har just kommit hem från Nicke, Martina och Nilas där vi fikade lite tårta och myste eftersom Nilas fyller år.
 
Imorgon blir det ännu mer kalas och fika för då fyller morfar år. Kalas och kalas, alltid någon som fyller år. Haha.
 
Nu försvann Max iväg med hunden så jag ska slänga mig i soffan och fixa lite mer med länkarna. Tänkte även tacka för era tips till mitt hår. Jag behåller nog det röda ett tag till, men klipper lugg. Har i alla fall bokat klipptid på onsdag och sedan ska det färgas. Måste först bara beställa hem lite mer directionsfärg. Åh, jag kommer att bli ruinerad. Jag har börjar känna mig så snål nu på sistonde. Nåväl. Ska det göras, så ska det. Tjao.
Åh, jag älskar kvalaiten på bilderna! Fast vänta. Nä.

Grattis på ett årsdagen Nilas!

Date: 2013-03-09 Time: 13:09:45 Vardag


Idag fyller min yngsta brorson Nilas ett år! Känns verkligen inte som att det är ett helt år sedan han föddes! Min andra brorson Max är ett och ett halvt år också. Att tiden går så fort gör mig faktiskt lite glad ändå. Om ett år går så här fort så går ju tio månader ännu fortare. Missförstå mig inte, jag vill ju inte att USA bara ska försvinna bakom mig. Men jag vill ju komma hem till allt som finns här hemma också! :)


Länkar i menyn

Date: 2013-03-08 Time: 22:46:30 Vardag


Hej och hå!
Jag har nu fixat en liten förändring på bloggen. Nämligen så har jag länkat en del bloggar i menyn istället för bara inlägget som jag hade tidigare. Men det är alltså inte alla länkar som finns i gruppen på facebook utan endast dem som jag har gjort länkbyten med "manuellt". Vi är ju snart 300 medlemmar på facebook och väldigt många har bloggar så då skulle min menyrad säkert bli längre än alla inläggen och det skulle med hundra procent säkerhet bli totalkaos. Det jag ville få fram med detta inlägg är att ni som vill vara med i min meny får slänga in en kommentar så byter vi länkar! (Endast utbytesstudenter, aupair, college osv.)
Haha, jaa, det är meningen att det högra hörnet längst ner inte ska vara rundat, tyckte det såg lite coolt ut sådär. :D

Beslutsångest om en förändring på något viktigt.

Date: 2013-03-08 Time: 20:30:59 Vardag


Hej där. Jag har ett problem. Eller ett mycket viktigt beslut att ta. Nä, inte gymnasieval och sånt där trams. Nämligen mitt hår det är viktigt ska ni veta. Så frågan är: Ska jag färga det brunt som Carly Rae Jepsen och klippa lugg?
Eller ska jag färga blont och använda silverschampo så att det blir ungefär som Mirandas hår. (bild från Mirandas blogg.)
Eller ska jag bara färga utväxten och lägga i mer röd färg i hela håret? Eventuellt klippa rak lugg eller bara klippa snelugg igen. Trivs ju sjukt bra i det röda, men det skulle vara kult med lite förändring... Kanske är det tillräckligt med förändring att bara klippa luggen helt rak och ha mittbena?

Slalom

Date: 2013-03-08 Time: 14:50:20 Vardag


Just nu är jag och pappa på väg hem från backen. Jag hade ju bestämt mig för att åka skidor idag så jag packade med Jockes gamla twintips men han har typ storlek 42 på sina pjäxor och det blir ju lite för stort för mig med 37. Så jag tänkte hyra pjäxor men då visade det sig att det inte gick att ställa ihop bindningarna så mycket som behövdes så jag fick hyra skidor också. Men det gick bra och det var hur kul som helst att åka skidor för en gångs skull. :)


There's a time and a place to die but this ain't it!

Date: 2013-03-07 Time: 16:45:26 Vardag


Hello everybody!
Hämtningen av Max på dagis gick utmärkt! När jag kom stod han i fönstret och bankade och skrattade. Vi gick hem, åt mellis och lekte. Jättemysigt!
Strax efter fyra kom pappa och hämtade mig och nu är vi på väg till Ljusdal där jag ska spendera ungefär ett dygn för lite skidåkning med världens bästaste pappa. :)

https://cdn3.cdnme.se/3368880/6-3/pic_5138b5ebddf2b335b65b7ac3.jpg" class="image">


Världens gulligaste Max.

Date: 2013-03-07 Time: 09:05:19 Vardag


Godmorgon! Just nu sitter jag bara hemma och gör inte så mycket. Om några timmar ska jag in till stan för att hämta Max på dagis och efter det åka med pappa till Ljusdal. Imorgon blir det en heldag i järvsöbacken, fast på skidor istället för snowboard den här gången. Känns lite skumt eftersom jag inte har åkt skidor på typ... Hur länge som helst...? Haha. Jahap. Jag får hitta på något att göra nu i alla fall då. :)
Max! :)

Typ 100 frågor!

Date: 2013-03-06 Time: 17:56:00 Vardag


1. Ålder?- 16
2. Längd och skostorlek?- Längd: 161
Skostorlek: 37/38
3. Vart bor du? Hudiksvall!
4. Bor tillsammans med? pappa/mamma
5. Färg på ditt hus? Rött, rött och i ljusdal vitt
6. Bor du i villa eller lägenhet? - villa, radhus "stuga"
7. När är du född? 1 Maj 1997
8. Klass/skola - 9A Östra skolan
9. Vilket år tar du studenten? - 2017 om allt går enligt planerna med USA osv
10. Något jobb? - sommarjobb endast.
11. När gick du upp i morse? - runt 9
12. När ska du sova? - har ingen speciell tid
13. Duschat idag? Nope
14. Kramat någon idag?- jepp
15. Pussat någon idag? - nepp
16. Vad har du ätit idag? - macka, kladdkaka och pasta med skinksås
17. Dagens klädsel? – tights, linne och hoddie. Även tjocksockar för jag fryser om fötterna
18. Dagens smink? - Nada
19. Dagens sötnos? - Haha, Rebecka kanske
20. Dagens roligaste? - Min bror Nicke. Han berättade en kul sak idag. Haha
21. Har du många vänner? - ja!
22. Hur många har du kysst?- gissa! ;)
23. Vem kramade du senast? - Nicke tror jag... Annars Rebecka
25. Hur många har varit otrogen mot dig? No one
27. Har du pojk-/flickvän? - nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Pappa!
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Rebecka: haha :)
31. Senaste Filmen? - minns inte faktiskt...
32. Senaste Låt? - weapons - the daylights
33. Senaste Mat? -
34. Senaste Dryck? - sagt!
35. Favoritfärg? - rosa och lila
37. Favoritstad? - Hudiksvall, Ljusdal är också mysigt men. Nää. Hudik it is.
38. Favoritland? - Sverige antar jag.
39. Favoritämne i skolan? - No eller Engelska kanske
40. Favoritmänniska? - haha, bra fråga. Mamma och pappa kanske?

senaste:
41. Personen du tänkte på? - typ pappa för jag skrev hans namn nyss?
43. Gången du spydde? – innan jul när jag hade magsjuka. Usch.
44. Gången du grät? - minns inte!
45. Pizzan du åt? - i lördags. Pappa gjorde hemmagjort. Mums
46. Gången du var i Göteborg? - minns inte. Tror jag var där när vi skulle till danmark.
47. Gången du var i Stockholm? - höstlovet. Har däremot några dagar inbokade där i April!
48. Gången du var full? - never ever!
49. Gången du var hög? aldrig
50. Gången du drack alkohol? Aldrig! Förutom nattvard, haha.

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - svart

52. Hund eller katt? - kissemiss.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - hemma. Jag festar inte
54. Tvspel eller datorspel? – dator
55. Singel eller upptagen? Vet inte. Finns fördelar med båda
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad kanske, äsch. Inte vet jag. Fattas två frågor här..? Haha.
59. Big Brother eller Paradise hotel? - kollar inte på något. :)
60. Blont eller brunt hår? - funderar starkt själv på att färga brunt faktiskt!
61. Mörk eller ljus ögonfärg? – ljus kanske, eller nä. Jag vet inte.
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller Stockholm? – har ju knappt varit i någon av städerna. Men mest k stockholm så det får väl bli det.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt!
65. Coca cola eller fanta? - fanta
66. Pizza eller kebab? - kebab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - Leva så klart.

antal:
70. Personer du älskar? - vänner och familjen

71. Personer du hatar? - hatar väl ingen på riktigt. Har väl bara lite mindre gilla-känslor för vissa.
72. Gånger du druckit lite alkohol? - jag dricker inte alkohol. Duuuh
74. Glassar du ätit på en dag? - inte vet jag. Brukar inte äta så mycket glass på vintern eftersom det är tillräckligt kallt redan!!!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? vill väldigt gärna på peace and love i sommar!!
76. Gånger du haft minnesluckor? - ingen aning!
77. Gånger du varit hög? -aldrig
78. Personer du saknar just nu? – vet inte
79. Gånger ditt hjärta brustit? - förtränger sånt när det händer

vem:

80. Vill du kyssa nu? - mig själv! Hah. Nä. Vet inte.
81. Ska du träffa imorgon? - ska vara barnvakt åt max och sen åka till pappa.
82. Sjöng du senast för? - för mig själv :)
83. Hade du senast en kik- och Facebookkonversation med? Kik: rebecka fb:??
84. Spelade du tvspel med senast? – Hahaha. Moa och Rebecka. Åh vad vi hade kul.
85. Vill du ta med på resa nu? - en bra vän
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - nån jag känner som jag gillar mindre kanske.
87. Förtjänar att dö? - typ breivik.
88. Är söt? - Min katt.
89. Vill du sova jämsides med i natt? - min kudde! Myys!vad:
90. Gör dig glad? - vänner och brorsorna!
91. Gör dig ledsen? - inte så mycket..
92. Vill du helst göra nu? - klä på mig något mer för det är så kallt här!!
93. Önskar du att du slapp göra? - klä på mig nåt mer för jag orkar inte.
94. Vill du ha nu? - en filt kanske.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - har en lista där det bland annat står decilitermått, riskudde och lite andra saker som även finns på min packlista inför USA
96. Längtar du till? – Till justin bieber konserten, skolavslutningen och USA!
97. Tycker du om dina betyg? - helt okej.
98. Ångrar du i ditt liv? - inget jättespeciellt.
99. Är det bästa som hänt dig? Att jag fått så bra vänner och världens bästa familj!
100. Hur mycket är klockan? - random fråga, men typ 17.55 :)


Stormigt!

Date: 2013-03-06 Time: 15:18:04 Vardag


Kom nyss hem från Rebecka, vi snackade, bakade och skrattade. Standard liksom. Har inga planer för kvällen utan blir nog mest bara hemma, kanske nån film eller nåt avsnitt av desperate housewives. Det blåser som sjutton och mormor tror att det kan blåsa omkull några träd, dagmar fällde ju mer ett x antal frötallar i vår skog så förhoppningsvis blir det inte så mycket som det blev den gången i alla fall. :)


Ny jacka.

Date: 2013-03-05 Time: 20:53:11 Vardag


Idag när jag kom hem låg en glad överraskning i min brevlåda! Nämligen en ny vårjacka som jag beställde i torsdags! Är väldigt nöjd, men här är det fortfarande kallt så om jag har den på mig så fryser jag väl ihjäl. Nåväl. Har ju en till det är tillräckligt varmt i alla fall! Jag köpte den på Nelly.com för 349:-


USA & Believe Tour

Date: 2013-03-05 Time: 16:12:33 Vardag


Igår stod detta på min nedräknare! Börjar närma sig nu med tanke på att det var 291 dagar till konserten när vi fick biljetterna! Haha :)


Underbara lov!

Date: 2013-03-05 Time: 08:30:43 Vardag


Just nu sitter jag vid köksbordet och ska fixa lite frukost. Hade även tänkt att jag skulle läsa tidningen men vi har den på iPaden och nu hade pappa blivit utloggad från portalen där man läser så det sket ju sig. Haha. Får väl läsa lite bloggar istället.
Jag vaknade typ hur tidigt som helst i morse. Pappa gick ut 5.45 och som vanligt så smäller han i dörren. Vet inte hur många gånger jag har vaknat av det den senaste veckan. Haha. Tog en timme för att somna om, sov en timme och gav därefter upp. Haha.
 
Har inga speciella planer idag men eventuellt så skickar jag iväg ett sms till Pernilla och hör om jag kan hänga med och hämta Max på dagis i eftermiddag. Sånt är bra att kunna om det skulle behövas någon gång. :)
Här är ju värsta myskorven! Hihi.

DEN BRAIGA NYHETEN!

Date: 2013-03-04 Time: 17:50:13 Vardag


Hoho! Nu kommer den braiga nyheten som jag ville att ni skulle bli lite nyfikna på! ;) haha.

Jag har fått stipendium och är så glad!! :)
Var in på banken för att fixa några ärenden (visst låter det ganska vyxet och moget? Haha) och passade på att fråga på direkten och jag fick svaret ja!! :)


FICK NYSS REDA PÅ NÅGOT VÄLDIGT BRA!!!!!!!

Date: 2013-03-04 Time: 16:17:20 Vardag


Wohoo! Fick nyss en väldigt bra nyhet! Är superglad! :D
På en gång kan jag väl visa min lilla hästsvans!


Svar på kommentar

Date: 2013-03-04 Time: 08:31:08 Vardag


Godmorgon!
Jag ligger i min underbart sköna säng och funderar på att kliva upp och äta frukost. Det enda jag tycker är irriterande just nu är att jag inte kommer in på blogg.se's bloggar förutom min egna. Väldigt frustrerande. Hoppas det löser sig snart för jag måste komma in på några bloggar men det går ju inte så bra. Nåväl.
 
I natt sov jag hemma själv och jag är lite mörkrädd då och då, igår var jag det. Hade låst dörren och allt men ändå så låg jag i min säng och hörde mördaren som låg under den!! Jag var nästan hur rädd som helst men så tänkte jag: Om det är en mördare där under så är det väl meningen att jag ska dö idag. Sen somnade jag och vaknade för en liten stund sedan och jag överlevde! Asgrymt ju! Nu kan jag fortsätta leva livet. Woopwoop.
Mitt photshop krånglar igen, därav den fula beskärningen...

Svar: Tack så mycket för det första! Men du hade inte länkat någon blogg så det skulle vara jättekul om du ville göra det så jag kan kika in på den och lägga den i min lista med bloggar. :)

Luddelump, även känd som garnboll?

Date: 2013-03-03 Time: 19:57:23 Vardag


Roberth gick nyss hem så nu sitter jag här och har tråkigt igen. Vi snackade och skrattade och jag berättade historier om luddelumpar. Och för er som inte vet vad en sån är fick jag reda på att det var nån intern grej från oss som gått på Malsta under sin tid på låg och mellanstadiet. Den är alltså känd som garnboll på övriga platser. Äsch. I min ensamhet kan jag lika gärna starta ett par avsnitt av desperate housewives. :)


Spiderdog

Date: 2013-03-03 Time: 18:58:47 Vardag


Jag har precis tagit en dusch vilket var välbehövligt efter först snowboardåkning och sedan även en skotertur där jag även körde fast två gånger vilket inte var det allra roligaste. Skotern jag körde var väl helt okej att köra på platt mark men när det kom till lite guppigt dunsade den runt som en gammal buss och usch. Ingen rolig berättelse.
I alla fall så inväntar jag just nu min bästaste killkompis Roberth som uppenbarligen hade tråkigt. Det var typ jättelängesedan vi var med varandra utanför skolan så det ska bli kult. :)

Bilden visar Jocke efter att vi hade kommit hem från skoterturen tillsammans med hunden Donna/spiderdog!


Söker en bloggadress!

Date: 2013-03-03 Time: 16:07:32 Vardag


Jag är hos mamma just nu men har varit i Ljusdal hela helgen. Har haft världens sämstaste internet därför jag inte har bloggat. För er studenter som vill göra länkbyte ska jag ordna det lite senare ikväll, har ju somsagt inte haft mågot internet och därför inte heller någon dator som det går att blogga ifrån. Tänkte svara på en liten kommentar också, behöver fråga den personen om hennes blogg som hen glömde fylla i som jag vill kika in på.. Hehe. Om du vet att du kommenterat idag så kan du väl slänga in en till kommentar med din bloggadress! :)

Idag har jag och pappa varit i Järvsöbacken och det var skoj, ska förmodligen dit nästa helg också men då ska jag åka skidor, var hur länge sedan som helst jag gjorde det nu. :)


Första Mars

Date: 2013-03-01 Time: 21:50:45 Vardag


Idag är det ju faktiskt fredag! Och ännu bättre med just denna fredag är att jag har fått lov! Så underbart!!
Förutom att vi har fått lov, är det första Mars vilket innebär: Justin Bieber fyller 19 (19!) Jag har bloggat på ViCKiSO ett helt år! Det är redan Mars. Och tillsist, fick nytt internet idag, men jag har redan slösat bort 107mb av mina 500, eftersom internet är så sjukligt segt här. Suck. Äsch, vet ni vad? Jag ska titta på några fler avsnitt av desperate housewives. Är snart igenom halva säsong fem ;)


Amerikanska Ambassaden 29/4

Date: 2013-03-01 Time: 15:55:55 Vardag


För några dagar sedan blev det klart med när jag ska på den amerikanska ambassaden för att söka visum. Det blir den 29 April. Först ska jag på läger med min organisation EF som är mellan den 26-28 April. Den 28:e kommer pappa ner och är med på avresemötet och efter det åker vi till Stockholm, bor på hotell en natt och sedan på ambassaden. Det är även samma vecka som Justin Bieber konserten är så den veckan kommer verkligen att bli rolig! :)