Jultraditioner

Date: 2013-12-26 Time: 21:05:55 Vardag


Hejhejhej. Det har varit dåligt med uppdatering de senaste dagarna, men jag har haft mys med familjen och idag var vi iväg till Sundsvall, fick med mog två par jeans och lite smått, däremot hade varken mediamarkt eller elgiganten någon ritplatta hemma. Jag blev ju hyffsat less på det, menmen.
Tyvärr har jag inte heller särskilt många eller bra bilder från julafton heller pga min kamera hade dött och batteriladdaren låg hos pappa.
Och ikväll var det meningen att jag och Moa skulle fira Rebecka som ju fyllde år. Vi hade laddat upp med gurka, morötter, dipp och glass och banan. Men jag han hem till Rebecka skulle äta tacos men kände mig inte alls sugen sen började jag må illa och mer illa så bad mamma hämta mig, kom hem, somnade på soffan, duschade och seeeen, vad som hände då är bland det värsta jag vet, men dagens lunch kom upp samma väg som den kom in. Så nu vet ni det, sjuk Vicki här, behöver "krya på dig-" önskningar. Tack och hej
Jag och mamma bygger pussel, som varje jul! (Verkar va en tradition att ha magsjuka också, pga hade det förra julen också)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: