Hemlängtande Utbytisar

Date: 2013-12-02 Time: 20:24:00 Vardag


Hej och hå!
Här sitter jag i min stuga, eller stuga och stuga, mitt rum bara. Hos pappa för första gången sedan jag kom hem för snart en månad sedan. Helt sjukt att det redan gått en månad, eller vad tycker ni?
Jag trivs himla bra här hemma, jag kan tänka mig att fler utbytisar får hemlängtan nu runt jul.Och jag säger till er: Gör som ditt hjärta vill. Jag pushar ingen till att komma hem, jag får ofta frågan om jag inte ångrar mig, och nej det gör jag inte. Att vara här hemma känns otroligt bra, och det var nog meningen att det skulle bli såhär för min del. Jag vet egentligen inte vad jag ska säga när utbytisar skriver till mig och säger att de har hemlängtan och vill hem. De frågar om jag ångrar mig och då svarar jag givetvis nej, men jag vill som sagt inte pusha någon genom att tala om att Sverige är miljoner gånger bättre och så vidare, för jag tror att det är från person till person. Vissa kommer att ångra sig, vissa kommer inte att ångra sig. Och det är otroligt svårt att veta, lika som att det omöjligt att veta hur man kommer att känna när man väl är i sitt värdland. Jag hade ingen aning om hur hemlängtan kändes innan jag kom till USA. Nu vet jag att hemlängtan gör fysiskt ont. I alla fall för mig gjorde det ont. Jag hade det så jobbigt att veta att alla mina vänner och familj hade varandra nära här hemma medans jag var helt ensam borta i USA. Det var tomt. Och det är helt obeskrivligt svårt att förklara hur det käns att ha hemlängtan, men det är naturligt, men jag säger inte heller att det är omöjligt att vara utan hemlängtan. Eller att den inte går att komma över. Eller att det är omöjligt att klara av ett år i USA, för det är det ju inte.
 
Har ni frågor om detta så ställ dem, tveka inte på att skriva till mig om ni vill, men jag står ju på min sida och kommer att säga det folk vill veta. Jag pushar ingen att komma hem men jag har heller aldrig skrivit till någon att prova en månad till. Jag står här hemma och jag antar att när folk frågar mig så vill de höra hur det är att vara hemma igen, just för att de har hemlängtan. Helt naturligt såklart. Jag gjorde detsamma och frågade andra utbytisar som åkt hem.
 
Nu ska jag faktiskt krypa ner i min nybäddade säng med ett avsnitt vampire diaries och sedan ska jag sova. Hoppas ni haft en bra dag! Hörs imorgon! :) Jag letar febrilt efter bilder att visa er, men har inga på den här datorn. Blir galen!!!! Hahaha
 
Luskade fram denna bild, en morgon för några dagar sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Information
- Jag gör bloglovinbyten. (Ej med devote.)
- Kopiering av bilder och texter m.m är totalförbjudet.
- Jag har gjort designen och koderna själv.
- Jag redigerar mina bilder med Photoshop CS 6.
- Jag fotograferar med Nikon D3100 och iPhone 5
-Jag svarar på kommentarer i din blogg ev i ett inlägg eller under din kommentar. Håll utkik!
- Jag gör länkbyten med utbytesstudenter.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: