Jag måste ändra den här lata vanan med att skita i att blogga.

Date: 2012-09-30 Time: 22:07:19 Vardag


Fy på mig. Imorgon börjar jag min en veckas långa praktik. Tjoho för mig.


Väntar på bussen. Wehoo

Date: 2012-09-29 Time: 18:12:48 Vardag


Nu beger jag mig mot kära gamla Hudik där det för övrigt finns ett gäng ledsna tjejer som finns i den nu omtalade "Hudikmappen" som var hemlig för alla tjejer. Den innehåller alltså bilder som tjejer skickat till killar och killarna sen sparat ihop till en mapp och delat med varandra. Moget? Nä.
Övrig fakta: jag har inte skickat några bilder till någon. See ya.


Lyssnar på musik, äter godis och gör mig i ordning

Date: 2012-09-29 Time: 16:13:46 Vardag


Ikväll ska jag åka på äventyr med en kompis. det vart lite spontant och äligt talat så vet jag inte vad det är vi ska göra, men det återstår väl att se! Haha. 
 
Ja, enligt rubriken så lyssnar jag alltså på musik, käkar godis och gör mig i ordning. Trotts att det är typ en och en halvtimme tills bussen går. Men jag ville att mitt hår skulle torka så jag stack iväg och duschade nyss. :)
Okej, lite överdriven info känner jag. Sånt här moment när nån säger. "Vänta lite! Jag ska bara ta upp mitt anteckningsblock!" 
Okej. Vi får se om jag bloggar mer idag eller om vi helt enkelt hörs, syns, skriver/läser imorgon? ;)
Men åh vilken härlig och suddig iPhone bild. Yeah.

Jag tänker snart gå och sova

Date: 2012-09-28 Time: 22:03:15 Vardag


Godkväll. Jag är hur trött som helst, har haft en hyffsat grym dag i skolan idag. Skrattat med grabbarna och tjejerna, ätit godis och tacos, och bara haft en allmänt bra dag. Inget kunde göra mig på dåligt humör idag! Haters gonna hate! Just sayin' och syftar på vissa människor. (:


Jag orkar inte ta med mig datorn till skolan imorgon.

Date: 2012-09-27 Time: 21:18:05 Scout camp 2012Vill man, kan man!

Date: 2012-09-27 Time: 20:59:35 BOOST


Jag har inte skrivit något om självförtroende på ett tag nu, mest för att jag själv inte mått så bra men just nu, så tror jag ärligt talat att jag inte mått mycket bättre! Jag hade ju en dag förra veckan som jag mådde så himla dåligt att jag inte kunde vara kvar i skolan. Det berodde till stor del på att jag var trött, arg på mig själv för att jag inte klarade av något och jag tror det mesta kom från omvändningen av att bara göra vad jag vill till att få rutiner igen. Jag sov lika normalt som jag brukade göra men var ändå trött så jag började käka vitaminer, har gjort det typ en vecka nu och det funkar verkligen! Så till er som känner er trötta och verkligen inte orkar något mer. Go take a chill pill. Närå. Men säg till mamma att du vill käka vitaminer så springer hon in på apoteket och köper en förpackning med brustabbletter på vägen hem från jobbet. 
 
 
Tillbaka till dagens självförtroendetips
Det slog mig igår att vill man kan man. Och försöker man inte så går det inte. Ge inte upp och försök med så mycket du klarar av. Alltså, igår, när vi spelade match. Släppte jag in ett mål. Ett skitmål. Bollen studsade i mitt skop-grepp och rakt in. Vart jag less? Ja. Vart jag besviken på mig själv? Ja. Men det var just då som det slog mig när mina kära lagkamrater sa: "Vicki, det är lugnt. Det gör inget." Och det är det som är saken! Ett misstag gör inget. Försöker man inte med något så kan man inte misslyckas. Ja visst är det så. Men försöker man inte så kan man inte lyckas heller! Så när jag stod där och kollade på mina lagkamrater som gjorde avspark och vände spelet mot ett anfall tänkte jag. Jag släppte in ett mål. Ett. Hur många bollar har jag räddat från att gå in hittils? Bra nog många fler. Ibland så känns det som att man misslyckas mer med det man gör än att lyckas. Men jag tror att saken är den att man inte belönar sig tillräckligt när man gör något bra. Det kan ju vara en simpel skitsak som inte går bra, samtidigt som det kan vara hundra simpla skitsaker som går bra. Tänk efter lite då och då. Vad har jag gjort för bra idag? Kom på något och belöna dig själv så kommer du att se att det kanske är en sak som går dåligt om du gör tio saker. Tänk då på dom nio sakerna som gick bra och lägg den där ensamma ettan bakom dig. Lär dig av vad som gick fel så blir det rätt nästa gång. 
Kramar
Och med den här bilden tänkte jag visa er ett misslyckat ansiktsuttryck. Men så försökte jag igen och då blev det såhär:

Babbel, babbel...

Date: 2012-09-27 Time: 18:24:54 Vardag


Hej! 
Nu befinner jag mig i Ljusdal och blir här tills på söndag tror jag. Om jag inte dör av uttråkning eller något, men det ska förhoppningsvis gå bra. Jag har fixat internet nu också så att jag kan blogga på riktigt vilket känns awesome. 
Nu ska jag leta upp en bild som jag ska ha med mig till skolan i morgon. Vi ska ha en liten presentation på engelskan och jag har de flesta bilderna hos min mamma men jag tror jag tar någon från scoutlägret i somras. Åh vad jag längtar tillbaka! Kan i alla fall meddela att jag har två läger inplanerade under hösten, i och för sig med konfan men jag tror att det kommer att bli superkul i alla fall. Läger som läger. Men nu ska jag äta. Hörs. :)
Okej. Jag erkänner att jag inte jobbar effektivt på alla matte/no lektioner. Förlåt. Men jag var tvungen. Visst var den ganska häftig då? :D

Goddag

Date: 2012-09-27 Time: 15:38:25 Fotboll


Hallå i stugan! Jag är på himla bra humör idag. Eller jag typ asgarvar hela tiden. Fast det kan ju vara för att jag inte kom hem föräns klockan var typ 22.30 och inte somnade föräns 23.15 eheh. Så jag är förmodligen lite övertrött.


Ett riktigt avsked som slutade med 3-1 till oss

Date: 2012-09-26 Time: 22:35:24 Fotboll


Sådär ja. Nu har Högs f97/98 lag spelat sin sista match någonsin. Och hur känns det? Inte så bra alls faktiskt. Även fast vi vann. Eller beslutet att sluta ångrar jag inte men känslorna av att faktiskt ingen av oss kommer att spela i F97/98 något mer känns ju rätt jobbigt. Ärligt talat så är jag jätteledsen.
Jag har i alla fall haft fem underbara år tillsammans med alla tjejer. Tack. ❤


Redhead

Date: 2012-09-25 Time: 17:01:59 Vardag


Hellå. Nu är jag hemma hos Nicke, Nilas och Martina och färgar håret. Och klipper mig. Men just nu så är det färg som gäller.
Nu hoppas vi bara på att resultatet blir bättre än andra omfärgningen. Martina är bättre på det än mamma och dessutom så använde jag samma färg som första gången.


Swedish movie

Date: 2012-09-25 Time: 14:17:37 Vardag


Vi har precis haft idrott där jag sprang 2km och gick 2km. Om en liten stund börjar vi svenskan och då ska vi kika på film. Weho


Yellow water

Date: 2012-09-25 Time: 09:22:00 Vardag


yellow
 
Jag har börjat dricka vitaminer och en morgon kände jag bara att jag var tvungen att fota det. Det blev ju inte så jämt men det var inte föräns efteråt som jag kom på att jag skulle göra en gif. ;)

Klar med protokollet

Date: 2012-09-24 Time: 19:59:46 Vardag


Sådärja. Nu har jag tränat, och gjort klart protokollet från dagens elevråd. Det känns bra! Nu ska jag fylla i något papper om prao som vi ska ha hela nästa vecka. Det kommer att bli kul, även om jag inte kommer att praoa på ett ställe där jag tror att jag kommer vilja jobba senare i livet så tror jag att det kommer att bli kul. Jag kommer att jobba på min gamla låg/mellanstadie skola där även två av mina gamla klasskamrater kommer att vara. Förutom att tala om alla små och gulliga elever och mina gamla lärare. Hihi. 
Tror ni att jag är i brist på bilder? JAAA

Och än har han inte ens kommit hem.

Date: 2012-09-24 Time: 17:38:39 VardagPå babysim

Date: 2012-09-24 Time: 16:10:59 Vardag


Hejhej. Just nu är jag på babysim med Max och Pernilla. Det är så gulligt med alla små bebisar! Hihi. Veckans att-göra-lista:

MÅNDAG
• Babysim
• Träna
• Renskriva protokollet från elevrådet.

TISDAG
• Löpning på idrotten
• Klippa och färga håret

ONSDAG
• Match i Edsbyn

TORSDAG
• Skolfoto
• Fadderträff m konfan
• Träna

FREDAG
???Alltså han är ju så himlans snygg

Date: 2012-09-24 Time: 12:31:00 VardagGud vad tråkig jag är.

Date: 2012-09-24 Time: 08:26:04 Vardag


Hejsan. Nu sitter jag i skolan och väntar på att få göra ett so prov. Och... Inget mera. 
Ikväll ska jag träna och sen vet jag inte om jag har några fler planer. 

The Woman In Black

Date: 2012-09-23 Time: 12:47:00 Tips


I gårkväll såg jag på två skräckfilmer. Den första minns jag inte vad den hette men den var i alla fall kass och mest bara konstig... Men den andra däremot var hur bra som helst! Och läskig. Haha. Den heter The Woman In Black och får helt klart 5/5. Huvudrollen spelas av skådespelaren till Harry Potter! :)

Söndag

Date: 2012-09-23 Time: 09:44:59 Vardag


Hej på er allihopa!
Den här helgen har gått himla fort! Och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska göra idag. Tråkigt. Jag ska i alla fall börja med att äta frukost och sen får vi se vad som händer där efter. 

Stripes and stars

Date: 2012-09-22 Time: 14:03:36 Vardag


Jag sitter på bussen mot Hudik. Blir väldigt förvirrande när jag inte skriver alt jag gör, men i alla fall så åkte jag till Ljusdal igår kväll efter konfan. Klockan var väl lite före halv ett när jag kom fram och galet vad mörkt det var! Haha.
Idag har vi spelat match i Färila (vilket är en liten håla bortanför Ljusdal) vi förlorade tyvärr med 3-1 men vi spelade väldigt bra med tanke på att vi inte hade några avbytare och att vi bara hade 9+1 spelare på planen på slutet.


FYI

Date: 2012-09-21 Time: 18:46:32 Vardag


Heej. Jag hänger med mina konfavänner just nu. Jag vet att det har varit kass update idag, men jag har bara inte haft tid ;)


Gud vad ni är nyfikna - Del tre

Date: 2012-09-20 Time: 12:52:19 Frågor & Svar


Har du någonsin hånglat? ;) ;) ;) 
Hah. Ja.

Favoritklädaffär? 
Hmm. Vet inte. Jag är kass på att shoppa för att det inte finns så mycket i min smak.

På g med någon? 
Skulle inte tro det nej. :)

Hur skulle du beskriva dig med 1 ord? 
Hm... Awesome? :D

Inspiration? 
Hur menar du nu? Vart jag får inspiration ifrån? Isåfall KBP, men mest med den vilda fantasi som finns i mitt huvud.

Högst antal gilllningar på profilbild på fb? 
Inga många. Ska kolla. 25 tydligen. Det är inget som betyder så mycket för mig, haha.

Bästa vän? 
Massa bästa vänner. Bästa tjejkompisar är Sarah, Rebecka och Moa. (Utan rangordning. Alla tre är lika bäst.)

Favorit serie? 
Awkward, vampire diaries, desperate housewives mf.

Musiksmak? 
Galet blandat. Allt från My Chemical Romance och Paramore till Justin Bieber, Miley Cyrus (Hannah Montana), Carly Rae Jepsen, Cher Lloyd och jaa. :)

Favoritväder? 
Alltså... På vintern älskar jag ju när det snöar. På sommaren älskar jag när det är varmt. Men jag vill inte ha det tvärtom! ;)

Vad använder du för shampoo?
Ehhm... Jaaadu. Schwartzkopf som jag inte riktigt kommer ihåg vilken.. och Glove. Balsam använder jag en blandning av directionshårfärg, head and shoulders och glove. Haha. :)
 
Vart bor du? 
Mitt i skogan. Närå, typ 2 mil norr om Hudik hos mamma typ i stan hos pappa och ungefär varannan helg en bit utanför Ljusdal.

Har du moppekort? 
Svar ja. Frå och med den 3:e Juni har jag varit ägare av ett körkort. Häftigt.

Är du bra på idrott? 
Hyffsat. Jag hade C i alla idrottsämnen utom kondition där jag hade A ;)

Vad gör du just nu? 
Svarar på frågor och väntar på att mattelektionen ska börja. 

Hur mycke pengar har du just nu? 
Jag har faktiskt inte så stor koll. Men jag köpte ju en dator så aningen ganska mycket mindre än vad jag hade innan jag köpte datorn om vi säger så. ;)

Är du bra i skolan? 
JAJAJA. Nä, inte något speciellt bra. Jag har väl typ 5 C eller nåt. Mest E och några D.

Kan du skriva våran awesome "låt" som vi har skrivit på musiken? 
Hahahahaha, aa jag knäpper kort på den på musiklektionen så skriver jag in den sen. Och visar papperet. Det är helpajat. haha.

Vad har du för någon färg på din tamborste? 
Du menar alltså tandborste? Jag vet det. Hahahaha. Hos mamma har jag en ljusblå, jättefin, och hos pappa har jag en ful-rosa och i Ljusdal har jag en rosa-fjäril eller nåt :)

Vill du ha en piercing, isf vart? 
Naveln, men min mamma och jag är inte riktigt överäns så jag får väl vänta tre år.. Suck.

Buss eller bil? 
Eh, jaa. duuuu. Vet inte. Både och och ingen. haha

Dricker kanske lite tee

Date: 2012-09-19 Time: 18:57:00 FotografiHunnit med en massa saker idag

Date: 2012-09-19 Time: 15:00:42 Vardag


Idag har jag hunnit med:
  • Jobbat klart med No'n
  • Jobbat matte
  • Tittat på tv
  • Gjort klart en designbeställning
  • Typ gjort klart en till designbeställning
  • Svarat på några fler frågor i frågestunden men inväntar fler frågor för att publicera inlägget. 
  • Ringt tre samtal om prao och äntligen fått en plats så här i sista sekunden. (v.40)
Jag tror det var typ allt. Det här inlägget skulle ha publicerats för tre timmar sedan men det försvann och så tänkte jag "äsch jag gör om det snart" och de där tre timmarna, hur snabbt gick inte dom då??? :O
Idag är en dag dom jag önskar att jag hade ett skrivbord, men vårat köksbord har fått agera som provisoriskt skrivbord idag. Det har faktiskt fungerat. Haha.Awkward.

Date: 2012-09-19 Time: 10:27:00 Vardag


Hej. Jag sitter hemma i soffan och kollar på awkward och äter en banan. Jag ska jobba lite no snart men jag är lite lat. Suck. Nåja. Bloggar mera sen.
Men galet vilken gammal bild jag hittade.

Hej då <3

Date: 2012-09-19 Time: 09:06:00 Vardag


Här är en video från våran näst-näst sista match som vi vann. Jag är med där lite i början, svart tröja med nummer 1 på ryggen. Omkring 0.14 :)
 

Pluggar för fylla muggar

Date: 2012-09-18 Time: 19:35:33 Vardag


Jag har precis suttit och pluggat till provet om kolonialism, imperialism och nationalism vi har på so'n på torsdag. Men nu tog det stopp så jag måste ha hjälp av min lärare... Så nu ska jag börja att skriva om stereoskopiskt séende och andra ögongrejs som vi har prov på nån gång nästa vecka eller nåt. Och efter det ska jag försöka hinna med några mattetal som säkerligen handlar om X*3 = kvadratroten ur 9 X=1. Jag var bara på en lektion i skolan idag (Jag hade värsta dagen hittils på min dipp-period) så jag tog hem alla andra ämnen som vi hade idag utom Spanska (Som jag fortfarande inte fattar. Varför förstår ingen det??!! Jag är arg. Hur kan det vara så förbaskat svårt med ett språk?! Och så tråkigt?!) 
Carly Rae Jepsen

Date: 2012-09-18 Time: 18:02:13 Dagens Låt


Jag hoppas verkligen inte att ni har missat Carly's album! Det är grymt!
 
Det heter Kiss och innehåller bara awesome låtar. Hugs.

Today's a day I want you guys by my side

Date: 2012-09-18 Time: 08:33:20 VardagIdag är en kass dag

Date: 2012-09-17 Time: 12:59:54 Vardag


Hej kära bästa läsare. Jag har ingen bra dag idag. Heller. Jättetråkigt. Men så är det tyvärr. Får se om jag bloggar mer sedan. Hugs


Svar på era frågor del 2

Date: 2012-09-17 Time: 10:03:00 Vardag


Vad för kamera har du? 
Nikon D3100

Vart redigerar du dina bilder? 
Photshop

Varför tänker du sluta i fotboll? 
Jag har tröttnat lite och har haft a hard time, mycket att tänka på och bara allmänt jobbigt. Skolan är jobbig också så jag tänkte bara fokusera på den, lite konfa och scouter om det blir nåt sånt det vill säga. :)

Har du spelat någon annan sport förut? 
Japp. Jag har spelat innebandy, gått i dans och Judo.

Vilken är din favoritartist? 
JUSTIN BIEBER!!! :D

Kan du inte skriva nån av dina berättelser på bloggen? 
Haha. Näe, det tror jag verkligen inte. Jag kanske ska skriva någon ny, men vi får se för jag avslutar nästan aldrig mina berättelser. Dom bara fortsätter och fortsätter. Men jag ska fundera på det. :)

Vad var det för ny dator du köpte? 
Jag är lite kass på sånt. Men den är 13,3" och av märket ASUS.
 
Har du nånsin haft en kille?
Oseriösa förhållenaden när jag var mindre. Gulligt. Haha.

Brukar inte du gå på fest eller nåt och träffa kompisar på helgerna? 
Bra fråga. Men jag har skrivit förut här på bloggen att jag inte dricker alkohol, och visst, fester behöver inte innehålla alkohol, jag behöver inte dricka. Men grejen är den att de flesta fester gör det och varken jag eller mina kompisar dricker så vad ska jag göra på en fest med folk som jag inte har en aning om vem de är? 
Sen är det också så att jag inte skriver allt jag gör på fritiden. Vissa saker håller jag privat. Och jo, jag träffar kompisar på helger. 

Vad är din naturliga hår färg? 
Jag vet inte. Närå, ehhhm. Mörkblond kanske? Sen blir det ju mörkare efter man har färgat, så skulle jag låta det växa ut nu så skulle det kanske vara typ brunt. Eller kanske råttfärgat. Närå. Jag vet inte.

Vilka bloggar brukar du läsa? 
Jag läser supermånga utbytesbloggar, Keela, Hofh, Kandylandy, Epicfaiil, nån JB-blogg, Nicky, Denize, Breakaway.se, iHusvagn, m.m och mina kompisar.
Jag följer bloggarna på bloglovin, det är awesome.
Galnaste du gjort? 
Vet ni hur mycket jag funderat på den här frågan? Inte jag heller. Jag gör galna saker hela tiden, men jag har liksom ingen speciell jättegalen grej.... Min kompis sa att om jag fick frågan om typ ett år så skulle det vara flyga tvärs över atlanten helt själv och landa på ett ställe där jag aldrig varit. Men det har jag ju inte gjort än... Så jag vet inte helt enkelt.

Galnaste du gjort med en kille? 
Jag har fler killkompisar än tjejkompisar, är lite galen så jag gör galna saker med killar hela tiden. Okej, jag vet att frågeställaren säkert syftade på något annat, men ja. Jag svarar såhär. :)

YEAH.

Date: 2012-09-16 Time: 16:21:32 Vardag


Hejhej!
Idag har jag varit och spelat match. Vi vann med 3-2! 
Efter matchen stack vi hem till en av våra tränare för att ha spelarmöte om nästa säsong osv. Men jag har ju tagit beslutet att sluta en halv säsong och börja spela när jag är i USA istället. Bara för att varva ner och längta lite då jag tycker att fotbollen inte är lika rolig längre... 
Men nu, slutbabblat. Jag har fortfarande inga bilder på den här datorn, men ni får väl en gammal arkivis då.
Kram.
Awesome lagkamrater. <3

Godnatt

Date: 2012-09-15 Time: 22:18:20 Vardag


Nu kryper jag ner i sängen, taggar för en dag på fotbollsplanen imorgon och påminner er om att jag kan se era ip-adresser så det inte är någon mening med att vara någon annan. Sen skulle jag hellre ha ett namn på er än bara anonym. Eller en bokstav kanske. Jag skulle kanske skrivit V. Okej. Nu vet ni. Och tack ändå för era frågor idag. Kunde inte ens drömma om att få några frågor. Haha. ♥


Svar på era frågor

Date: 2012-09-15 Time: 13:56:00 Frågor & Svar


Jag har inte svarat på alla frågor för jag inte ville. Hehe. :)
Jag väntade inte så länge för jag tyckte att det skulel bli så mycket frågor att svara på, och det blev ingen video fast ni ville det... Jag tänkte att jag gör en vanlig video om nån dag, dels för att det är lättare att hitta svaret i ett inlägg och att det skulle bli en sån himlans lång video.. hehe.
Har ni fler frågor så svarar jag vidare i en del två inlägg. :)
 
Varför borstar inte du ditt hår? 
Jag borstar mitt hår. OCh fixar et typ varje dag men jag försöker dra ner på användningen av hårspray för mitt hår är så slitet.

Varför redigerar du inte dina bilder? Blir mycket snyggare då. 
Jag redigerar bilder när jag känner för det och har tid. :)

Varför utbytesstudent? 
Det började med att en på min skola skulle åka, jag googlade lite och insåg att jag väldigt gärna skulle vilja gå på high school och lära mig engelska och nu kan jag inte vänta på att få åka iväg! 

Trivs du med ditt liv? 
Japp det gör jag. Visst är det jättejobbigt ibland men det går och jag har världens bästa familj, och vänner och så.

Tycker du verkligen om dina vänner? 
Oh ja! De flesta av mina bästa vänner har jag känt sedan vi gick i lekis tillsammans och när vi började sjuan kom vi supernära varandra och nu är vi, tjejer som killar, bästa kompisar. Jag har tre bästa tjejkompisar och typ hur många bästa killkompisar som helst. Dom är bäst!

Finns det nån person du verkligen inte gillar? 
Ja, det gör det.. haha

Är du kär i någon? 

Om du fick ändra tre saker i ditt liv, vad? 
Oj vad svårt... Hm... Det skulle nog vara något dåligt köp jag gjort... Jag ska fundera på det här och kanske återkomma i ett eget inlägg om jag kommer på något bra. :)

Har du blivit kysst nån gång i hela ditt liv?
Jaa
 
Varför USA? 
Svår fråga... Det har bara varit något som drog mig det. Jag älskar high school filmer och det verkar så himla grymt i allmänhet. :)
 
Hur ser ditt rum ut? 
Mitt rum hos mamma har en lila vägg och tre grå, och är fullt av kläder, en stoor flyttkartong fylld med pysselgrejer och lite såna saker. Hos pappa har jag nåt slags vita tapeter med gråa blommor eller nåt, ett skrivbord,  en spegel, en bokhylla, en på tok för liten garderob och en säng såklart.

Din favoritsak som du köpt själv? 
Hm. Min nya dator köpte jag för helt egna pengar som jag jobbat ihop själv. min iPhone betalade jag halva på, så datorn om jag måste ha betalat själv. :)

Ditt favoritklädesplagg? 
Ojojo vilka svåra frågor! Jag älskar mina svartvita jeans, och min onepiece! 

Nått du är stolt över? 
Att jag aldrig rökt eller druckit alkohol.
 
Hur skulle du beskriva dig själv med ett ord? (Du får inte välja alla vanliga ord som Trevlig, Snäll, Gosig m.m Ta nått ovanligt! 
Jaha... Jag kanske ska skriva rosa. Närå, jag vet inte... hm... Bananälskare.

Pojkvän? 
Näpp
 
Bästa dagen i ditt liv? 
Alltså jag vet inte... haha

Vad åt du till frukost förra onsdagen? 
Onsdagen som var för tre dagar sedan åt jag.. En macka kanske? Onsdagen före det åt jag... En macka kanske? Haha, jag minns inte. Jag brukar äta antingen en macka eller typ ett glas mjölk om jag inte hinner nåt annat... hehe

Favorit serie/film? 
Enkelt! Vampire Diaries och bästa filmen måste nog vara Harry Potte roch den flammande bägaren. Eller twilight...

Favoritbok? 
Harry Potter, Twilight, The hunger games. Jag har varit en boknörd en gång i tiden! Hah

Favorit mat? 
Tacooos!

Om du måste välja, äta sju råa råttor eller slicka på ett par fötter från en 50-årig gubbe med håriga tår varje söndag i resten av ditt liv. (Fötterna har aldrig blivit tvättade.) 
Men uscha... Jag såg en råtta som var typ tre dm lång för ett par veckor sedan... Den var äcklig. Sen råkade någon av oss köra över den med våran största traktor. Då sprängdes den. Men jag vet inte. Det var så äckligt. Jag äter nog hellre en chokladkaka varje söndag i resten av mitt liv! :D

Vilket internet har du och om du har haft fler än ett betygsätt! :D 
Om du menar webläsare så har jag google chrome. Jag har använt internet explorer, den är kass. och firefox är jag inte helt kamratlig med heller. Safari i min iPhone och jag är väldigt bra vänner också. :)
Explorer får 1/5 
Firefox får 2/5
Safari får 4/5
Chrome5/5

Ditt drömjobb? 
Sjukt svårt. SKulle kunna tänka mig att bli journalist eller fotograf eller nåt sånt. :)

Nästa gång du ska färga håret vilken färg blir det? (Om du ska färga håret vill säga) 
Jag ska lägga i mer rödfärg nästa vecka kanske. Men jag ska nog klippa mig först. Hehe. Min brors sambo Martina ska förmodligen klippa mig, vi får se när. :)
Annars nästa gång jag ska byta hårfärg så blir det nog om jag måste göra det innan jag åker till USA om dresscoden på skolan inte tillåter rött hår. Då blir det blondt eller brunt. 

Husdjur? 
Vi har tre katter. Måns, Sigge och Affe. Och en hund. Ella.

Har du varit utomlands förut?
Japp. London, Norge, Danmark, Finland.
 
Vilket år är du född? 
1997

Gör du designer åt andra? 
Ibland. När jag har tid och när folk frågar snällt! ;)

Vilken är din favvofärg? 
Lila eller rosa. :)

Vilken klass går du i? 
Nian

Hur många syskon har du och vad heter dom? 
Tre brorsor, Ante 27 (Andreas), Nicke, 23 (Niclas, fyller 24 i Dec) Jocke 17 (Joacim)

Hur gammal är din brorson? 
Jag har två. Nilas är 6 månader och Max är 1 år.

Hur kom du på att du ville bli utbytesstudent? 
Svaret längst upp. En på min skola skulle bli det så jag googlade lite och kom på att jag också ville bli det! :)

Summer 2012

Date: 2012-09-15 Time: 11:57:00 Vardag
 

Bilder från sommaren/nu på tidiga hösten. Jag saknar allt som har med sommarlov att göra. Inte tänka på när man ska lägga sig, inte behöva ställa alarm, ingenting. Sommaren 2013 var underbar.

Mammas födelsedag

Date: 2012-09-15 Time: 10:46:03 Vardag


Idag fyller min mamma år! Grattis grattis mamma!
Jag är iklädd min onepiece och ett par helgrymma strumpor. Dagen kommer bestå av middag med familjen, mormor, morfar, moster, osv. 
Nu ska jag baka en hallonsmulpaj och en blåbärssmuljpaj och sen ska jag måla mina naglar. Det var så himla längesen nu. Vi får se hur det blir! :)
Strumpor!! <3<3

Bloglovin envisas

Date: 2012-09-15 Time: 09:09:59 Vardag


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3645345/?claim=sceuwzgwsvz">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Okej då

Date: 2012-09-15 Time: 09:02:06 Frågor & Svar


Efter ett gäng gulliga kommentarer så får ni väl en liten frågestund då! 
Så fråga på vad ni vill så svarar jag. Frågan är bara, video eller inlägg? Ni bestämmer. :)

Om mig

Date: 2012-09-14 Time: 23:16:28 Om Mig


Ibland när jag klickar in på olika bloggar så saknar jag en profiltext eller information om bloggaren. Jag tycker det är så tråkigt och har kommit underfund med att min profiltext faktiskt är lite bristfällig... Därför tänkte jag göra ett inlägg om mig.
 
Mitt namn är Anna Gunilla Victoria Söderlund. Ja, långt, krångligt å så där. Vicki har jag kallats ända sedan jag började skolan och sen har det bara blivit så, inte vet jag... Jag tycker om Vicki supermycket.
Jag föddes den första maj vilket gör mig till femton år. Jag bor i Hälsinglands största stad Hudiksvall där jag växlar varannan vecka mellan mamma och pappa och lite mindre än varannan helg spenderar jag i pappas stuga/hus i Ljusdal. 
 
Jag har inga speciella talanger. Jag kan inte rita, är inte så bra på att sjunga och kan inte spela något instrument förutom ett par ackord på piano, gitarr och bas osv som jag lärt mig i skolan. 
Men jag gör ändå dom här grejerna. Jag ritar, fast det ser förfärligt ut, jag sjunger, fast det kanske inte låter så bra och jag försöker så gott jag kan knata på de få ackorden jag kan. Och jag gör det för att jag tycker det är kul helt enkelt! 
Jag är en tjej som har flödande kreativitet och fantasi måste jag nog säga. Jag pysslar gärna och det har jag gjort så länge jag kan minnas, jag är dock inte en uthållig person så jag gör hellre allting snabbt och halvbra än segt och 100%. Jag skriver även berättelser då och då och det är faktiskt väldigt roligt! Min längsta har över 100 sidor på google docs!!! (?!?!?!) Jag tycker även om att måla naglar och knyta coola skosnörningar.
Min bästa kompis Nikon D3100 följer med mig nästan överallt för att skapa minnen tillsammans. Vi gillar min stil, ett bevis på det är att det finns galet många outfit bilder på mitt minneskort. 
 
Annars då?
Jag spelar fotboll, men avslutar eller pausar tills jag åker flyttar iväg till USA där jag kommer spendera 10 månader. Jag åker dit sommaren 2013 då jag slutat nian. Jag har lite problem med vad jag ska välja att gå på gymnasiet men det ska nog lösa sig. 
 
Kort sagt så är det här en kort beskrivning av mig och mitt liv:
Vicki, femtonårig tjej i Hudiksvall med beslutsångest, egen stil, flödande kreativitet, fantasi och utan uthållighet. Sommaren 2013 packar jag mitt liv i en väska och flyttar tvärs över atlanten för att gå på High School. 
 
Den feta stilen får nog bli min kommande profiltext i menyn! :)

Fridayyyy

Date: 2012-09-14 Time: 13:36:42 Vardag


Jag sitter utanför tekniken nu och väntar på läraren. Efter skolan åker jag til mamma och hänger där tills på söndag, sover hos pappa en kväll och sen mamma resten av nästa vecka. Det blev lite kaos med veckorna när pappa åkte till Kroatien. 
 
Vilken underbar fredag de varit hittils, sovmorgon, vinst i första skol dm matchen, och sen två lektioner innan vi slutar.
 

JEhoo

Date: 2012-09-14 Time: 11:57:33 Vardag


Vi vann matchen mot Läro efter förlängning och straffar! Galet vad underbart!
 
Nu är jag, Rebecka och Sarah hemma hos mig och duschar och ska käka toast. Yummie. Hörs på ett tag.
Fel lag men ändå. Många av dom som är med på bilden var med i mitt lag eller Läros lag. :)
 

I wish we had real high school spirit

Date: 2012-09-14 Time: 08:37:30 Vardag


Jag sitter här framför datorn, klockan är halv åtta och vi börjar om en halvtimme. Jag ska vara med och spela i skoldm och det är bara typ 10 minuter att gå så jag väntar på Rebecka som kommer med bussen om en kort stund. Vi (Östra skolan) ska spela mot den andra kommunala högstadieskolan (Läroverket). Återstår att se hur det går. Wish us luck!
Jag hittar ingen webcam funktion, vart finns dom på w7??!! Jag fick använda facebook och spara bilden och sen radera den... Någons om vet? :D

Det bara finns en del saker som gör mig på bätre humör

Date: 2012-09-13 Time: 22:24:12 AWESOME STUFFAllt är inte tiptop än

Date: 2012-09-13 Time: 21:08:01 Vardag


Dagen har inte bestått av så himla mycket skoj. Faktiskt mest tvärtom. Eller så är det för att jag är lite deppig just nu.
Skolan tog sjukt lång tid trotts att vi hade både bild och musik vilket brukar gå relativt fort. 
Dagens schema har sett ut såhär:
Svenska, ett läsförståelseprov
Bild - försökte mig på att fortsätta med min blyertsporträtt. Det ser ut som ett troll.
No - läxförhör på 15 glosor om optik
Lunch - Köttbullar och potatismos
So - SYV kom och pratade om gymnasiet. Fick information om prao och lite andra trista grejer. Troligen för att det var föräldramöte ikväll där föräldrarna troligen fick emr info om vårat gymnasieval än vad vi fått...
Matte - jobbade på
Musik - skrev klart våran blueslåt och började öva. Det var faktiskt roligt.
Efter skolan åkte jag och Moa hem till mig och sen begav vi oss av mot konfa introduktionen, där det tyvärr inte kom några konfirmander till våran grupp men vi verkar ha typ tre på g. Förhoppningsvis fler...
 
Efter konfan gick jag och Moa till skolan där våra föräldrar var på föräldramöte. Jag mötte upp mamma och pappa och fick veckans utbrott som varit på väg ut ett antal gånger. Och det är inte riktigt över än. Dock hjälpte det såklart en del av att jag sitter vid min helt nya dator som jag köpte för egenjobbade pengar fy sjutton vad bra det känns! Jag antar att ni är nyfikna på hur den ser ut och det ska ni få se. I nästa inlägg.
Och den här bilden var till ett inlägg som jag tänkte publicera igår men inte hann. Jaja. 

Dagen

Date: 2012-09-12 Time: 20:52:15 Vardag


Vad jag sysslat med efter skolan har varit det här:
Åkt bussen till mamma och hämtat moppen, åkt till pappa, kollat på datorer i stan, ätit middag, rensat mitt rum, mejlat EF, pratat i telefon med mamma, slängt grejer och nu sitter jag här framför min gamla dator som kanske går i pension i morgon. Såklart så kommer jag ha kvar min gamle kompis tills jag har tömt den på bilder och andra dokument osv och sen kommer jag att ha den som "reservdator" när det behövs. :)
Det här är bara en av väldigt många bilder som finns i datorn...

Hurra

Date: 2012-09-12 Time: 16:04:03 Vardag


Nu har jag hittat min dator! Eller mamma gjorde det. Den låg under ett gäng papper. Haha.
Nåja. Min lilla kompis har ändå snart gått i pension. Vi har haft tre bra år tillsammans. Jag och min allra första dator! :')


Kunde inte slita mig från att göra det här

Date: 2012-09-11 Time: 20:48:58 Vardag


Jag vet jag vet. Jag kan inte ta en bloggpaus. Då får jag ont i magen. Ingen aning om why. Det bara är så. Har man bloggat konstant sedan januari 2011 så går det bara inte. Ännu värre när jag haft blogg sedan 2009 men har arkiv från 2010. Ja ni vet hur jag är. Eller?

Jaja. Dagen har väl inte varit mycket bättre än igår. Sprungit två km, insett att jag har dålig kondis och gått två km.
Hatat spanska lite till, men mest mig själv för att jag inte förstår och fast en stor del på människor som inte förstår att jag inte förstår mig på spanska. Hej då.


Typ allt är blä

Date: 2012-09-10 Time: 20:11:49 Vardag


Idag har jag en sån här dag när jag kan sitta och asgarva åt ingenting och i nästa sekund bli bara superdepp, inte vill göra någonting. Allt känns tråkigt och jag skulle helst bara vilja krypa ner under mitt täcke och stanna där resten av året.
För övrigt så är jag lätt arg vid dessa tillfällen och alla som känner mig vet att jag grinar när jag är arg. Dom som inte vet det förstår oftast inte varför jag börjar grina då men det är för att jag är arg.
Just nu, när jag skriver det här så känner jag mig bara less på allt. Jag är arg, sur, ledsen, trött och vill inte göra någonting. Så vi får se lite hur jag gör med bloggen nu de kommande dagarna. Men jag kommer tillbaka. Allt kommer att vara underbart, tiptop om bara ett par dagar. Jag är inte långsur


Jag kan det här med att klanta till det

Date: 2012-09-10 Time: 07:46:19 Vardag


Godmorgon allihopa! Jag sitter vid köksbordet och väntar på att pappa ska hämta mig. Jag missade bussen. Så klantigt. Ååh.

Gårdagen var i alla fall väldigt rolig! Och vet ni vad? Jag köpte ingenting på hela helgen! WIHO! Känns förjäkla bra! Och det är inget som jag ångrar att jag inte köpte heller. :D

Det är den här veckan som alla i hela skolan kommer att gå runt med nya hoodies, kepsar och other lame stuff.
Tror att alla kommer tro detsamma om mig, men faktum är att jag köpte min tröja förra året och att jag snott kepsen av min storebror! Det ni?!


Deal

Date: 2012-09-09 Time: 13:32:09 Vardag


På marknader brukar det finnas mycket skräp som man gärna köper. Jag tänkte inte gå först för jag ville inte slösa några pengar men sen fick jag sponsring av mormor och Rebecka tvingade mig att gå så det var bara att gå. Haha. Men det har ju varit superkul. Och jag har inte köpt en enda grej! Jag gjorde en deal med pappa så om jag inte köper någonting så betalar han frakten till mitt kommande datorköp eftersom min dator fortfarande är försvunnen. Om jag köper datorn i butik får han sponsra mig med en liten del. Så även om det inte är så mycket så är det ju nåt jag tjänar på. Testa ni också!

Och såklart är det ju ett väldigt plus för mig som måste spara pengar för mitt kommande år utan studiebidrag... (:


Fredag + Lördag

Date: 2012-09-09 Time: 09:55:53 Vardag


Hej på er allihopa. Jag tog paus från bloggandet igår och i fredags fast jag hade ju två tidsinställda så det gjorde inte så mycket.
I fredagskväll var jag på marknaden med Rebecka, Moa, Roberth, Dennis och Petter. Vi hade superkul och ville inte åka hem men det var vi tvinga att göra. Så jag och Rebecka satte oss på bussen till Ljusdal nån gång vid elva, den var proppfull och vi fick stå hur länge somhelst. Var lite ungdomsfylla och fjortisfylla men jag och mina kompisar var helt nyktra! Vi dricker inte (:
Var en sväng på marknaden med mamma igår också, vi köpte strumpor, remmar och langos!

Även idag blir det en sväng med grabbarna och Rebecka och Sarah tror jag. :)


Mer Nilas

Date: 2012-09-09 Time: 09:13:00 RedigeringInte vet jag om ni ser det men jag har tagit bort det svartvita ur ögonen. Blåa har han. Så fiiint! <3

Visste du det här om mig?

Date: 2012-09-08 Time: 12:31:00 Knas och annat tokigt


1. Jag följer över 30 utbytesbloggar på bloglovin.
2. Jag twittrar jättemycket nu för tiden. (vickiso97)
3. Jag blir kallad Victor av mina äldsta brorsor. Haha. 
En till random fakta:
Strumporna på bilden är egentligen helvita. Det svarta är eltejp (eller benskyddstejp eller vad man nu vill kalla det.)
 

Fail

Date: 2012-09-08 Time: 09:11:00 Redigering


Failade lite med att göra det här håret rött. Haha. Här är orginalbilden:
Jaja. Den är funnen på we<3it för rätt länge sedan.

Fryst yoghurt!

Date: 2012-09-07 Time: 19:20:00 Recept


Frozen yoghurt har jag aldrig smakat på riktigt. Men jag har gjort hemmagjord och det är faktiskt väldigt gott! Det blir inte alls som riktig men det är i alla fall gott! 
Jag gjorde såhär:
 
0.5L Vaniljyoghurt
Några msk sylt med den smak du vill ha. (Jag tog jordgubb)
Vispa allt med en elvisp och ställ in i en skål, eller glas som tål kyla och låt det frysa. Servera med vanliga glasstillbehör. :)
 
Nu har jag bildbrist tyvärr. Men min glass vart rosa. Och GOD.

Nilas

Date: 2012-09-07 Time: 16:08:00 Redigering


Ljusat upp den här bilden lite. Han är så sööööt! <3

Tänk på andra också

Date: 2012-09-06 Time: 19:15:00 BOOST


Självförtoendet jag har skrivit om handlar ju mest om sig själv. Att man ska våga visa vem man är och vill vara och säga vad man tycker. Men man måste tänka efter då och då. Om du har din egna stil och det är det du gillar så kanske du inte tycker om en tröja som någon annan tjej/kille har. Då ska du absolut inte gå fram och säga: Gud vad ful din tröja är! 

Just den personen kanske inte alls har samma stil som dig och gillar den tröjan jättemycket. (Den verkar ju i alla fall tycka att den är ok, eftersom man bär den.) I alla fall, så säger man bara inte så, spelar ingen roll om vad det handlar om. 
 
Säger någon till dig att din tröja är ful blir ju du såklart ledsen, eller hur? Då kan man få ett ryck och spotta ur sig.
"DIN DÅ?!" men det ska man hålla inne. Säg då istället till personen att: "Nej. Jag tycker om den här tröjan." (Eller mi variant: "Tack! :D" och vända ryggen mot)
 
Det jag vill få fram med det här är att du ska vara mot andra som du vill att andra ska vara mot dig. För att komma ihåg detta är det bra att tänka efter innan man spottar ur sig något elakt, eller mindre bra. 
 

Winners!

Date: 2012-09-06 Time: 16:06:00 Redigering


Redigerad bild från DM. 
 

Matematik buhu

Date: 2012-09-06 Time: 12:43:54 Vardag


Hejhej, jag är i skolan nu. Vi ska ha matte. Jag gillar inte matte. Hej då. :)
Bilden visar mig och Roberth. Med min keps! :O

Photoshoptips. Gör en bild svartvit med något i färg

Date: 2012-09-05 Time: 16:16:00 Tips


Min rubrik är lite konstig, men det är en sån här bild jag menar:
Bakgrunden svartvit och jag och Måns i färg. (Nog för att Måns typ är i gråskala redan..)
1. Välj den bild du vill ha och klicka på Layer (lager) - New adjustment layer (Nytt justeringslager) - Black & White (svartvit) Och sen ok.
2. Välj suddet och sudda över det du vill ha i färg. Spara sedan. Enkelt! :D
 
Det finns såklart fler sätt att göra detta på, men det här är nog det enklaste. :)
Vill ni ha fler tips? :)

Onödigt inlägg.

Date: 2012-09-05 Time: 14:50:43 Vardag


Hejhej! Nu är jag hemma hos pappa i stan och ska packa ihop mina grejer så fort jag har skrivit klart det här inlägget som egentligen är ganska onödigt. Nåja. 
Kommer ett inlägg till lite senare och sen får vi se vad som händer efter det! :D
Vet ni? Det blåser ute idag. Hej då. 

Resten av veckan

Date: 2012-09-05 Time: 08:39:42 Vardag


Min förkylning tar kol på mig så jag är hemma idag. Har precis käkat en macka och ska nog lägga mig i soffan och kika på tv ett tag. Senare idag åker jag in till stan och vidare till Ljusdal där jag blir resten av veckan förutom en tripp till Hudik på lördagen kanske. Det är marknad i helgen och jag hade tänkt att inte gå eftersom jag vet att jag bara slösar bort pengar på onödiga grejer. (Förstår mig inte på varför man vill köpa en biljett till en karusell för 40 kronor??) Men Sarah och Rebecka tvingar med mig plus att min bästaste mormor sponsrade med lite pengar. Men jag ska ändå hålla mig för att inte köpa nåt skräp. Det jag skulle vilja ha är en ryggsäck i min smak och kanske en Justin Bieber t-shirt. Men vi får väl se vad mormors sponsring räcker till. (Så att jag helst har någonting kvar!)

 
 
 
 
 
 
 
 

Trött, snorig, frysen

Date: 2012-09-04 Time: 21:57:41 Vardag


Det vart lite senare än vad jag hade tänkt mig ikväll. Faktum är att jag la mig för en halv timme sedan men nu är jag uppe igen för att värma en riskudde i micron, ta en alvedon och klä på mig ett par strumpor. Mysigt. Nu är riskudden klar! Yes! ♥


Designat

Date: 2012-09-04 Time: 20:27:49 Vardag


Yeeeyy
Jag har äntligen kommit igång med designbeställningen jag fick... förra veckan? Jag minns inte. 
Men än har jag bara gjort inläggen på framsidan så det tar nog minst en kväll till. Suck. 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner under täcket. Mys!Äter och gör tidsinställda.

Date: 2012-09-04 Time: 17:51:08 Vardag


Jag sitter och äter just nu och fixar med lite tidsinställda inlägg inför resten av veckan. Resten av dagen var uthärdlig och jag kom hem. Aningen blöt efter att min storebror knuffat ner mig i ett dike på vägen hem från bussen...
Jag är i aningen brist på bilder tyvärr... Hoppas ni överlever! :O

Konfa, konfa hela dagen

Date: 2012-09-04 Time: 14:15:25 Vardag


Jag hade tänkt att blogga idag men jag har ränt runt till alla åttor och pratat om konfirmation. Skoj. Fast jag insåg att det inte var det smartaste då jag är galet förkyld. BLÄ. 
Vi hade nyss idrott, fast jag var bara med på halva pga konfagrejsen. Och nu, om typ tjugo minuter ska vi börja Svenska. Tråkigt.
 
Jag är farlig. Med baciller. Passa er!!!

Jag har varit klantig

Date: 2012-09-03 Time: 20:39:01 Vardag


Jag har tappat bort min mini-pc.
Ni kanske inte vet det, men JAG TAPPAR ALDRIG BORT SAKER!!!
Men nu på sistonde har jag tappat bort min dator och en av mina skåpnycklar. Men allvarligt. Min dator? Den måste ju vara hör någonstans...

Har någon sett den?
Jag hade inga bra bilder på den, men den är nere i högra hörnen på bilden;)


Sjuk åsådär

Date: 2012-09-03 Time: 16:24:37 Vardag


Jag åkte hem från skolan idag, hade ont i huvudet och kände mig febrig. Så jag har mest legat på soffan halva dagen och Smsar (på kik) med Maria. Ni vet hon som jag skrivit om förut? Dom har labor (labour?) day i USA idag vilket betyder att dom är lediga. Jag tror att det typ är som första maj (Bästa dagen på året right?) fast en tjej i Maine skrev att i USA hade dom värsta rean överallt medans dom i Kanada stängde alla affärer. (Vilket vi gör här på 1:a maj också, haha)

I alla fall, för er som vill läsa Marias blogg så finns den i min länklista. Kan inte länka från mobilen tyvärr..


Snorigt och sådär

Date: 2012-09-03 Time: 07:10:37 Vardag


Jag är snorig och äcklig. Blä. Känns som att hela huvet är fyllt av snor och har dessutom lock i öronen så jag hör inte så bra, HEHEHE. Får se om jag pallar i skolan idag, men jag åker i alla fall dit. Tjenixen.


Kännrt mig typ sådär! Eller nä, inte riktgt, men nästan. :(

Stackars mig

Date: 2012-09-02 Time: 22:02:57 Knas och annat tokigt


Det känns som någon sandpapprat min hals. Usch och fy och blä. Kanske är det min vän Rebecka som lät som en kråka och som jag hånglade med i fredags. Jag skojar bara. (Om hångeldelen, inte om kråk-delen.)
 
Jahajahajaha. Det är synd om mig nu. Tack och adjö. Även godnatt.
Redigerad bild på mig och katt. Måns heter han för er som vill anteckna.

Det är väldigt awesome

Date: 2012-09-02 Time: 12:26:14 Knas och annat tokigt


Jag är bloggpepp idag. Typ sjuk men bloggpepp. Hur Awesome är inte det? :D

Idag åker vi tillbaka till Hudik igen och blir där tills på onsdag då jag troligen åker hit (Ljusdal för er som missat det) igen. Vi har kasst internet här så jag ska fixa lite fler tidsinställda tills dess :)


Jag tänkte bara: Äsch jag bjuder på det!

Date: 2012-09-02 Time: 12:15:19 Knas och annat tokigt


Gulligt va?
Förresten har jag börjat blivit sjuk. Igår hade jag ont i halsen, blev lite bättre, men nu är jag alldeles snorig. Buhu :(


Talk to me - Carly Rae Jepsen

Date: 2012-09-02 Time: 11:12:00 Dagens Låt


 
 
Galet bra låt! 
Visste ni förresten att Justin Bieber har signat henne nu? :)

Nephew Nilas

Date: 2012-09-01 Time: 12:04:00 FotografiMin brorson Nilas. Galet vad nöjd jag är med dessa bilder. Tänk vad kul det kommer att bli i helgen. Segt internet och det enda jag kommera tt kunna göra är att sitta med photoshop. Redigeringsdags! 
Ska även dona lite med designbställningen. 
Vad tycker ni om bilderna? 

Nickys

Date: 2012-09-01 Time: 09:25:00 AWESOME STUFF


Tänkte bara tipsa om den här bloggen. Tycker det är skitkul att läsa om hennes liv även fast vi har långt ifrån samma intressen, stil osv. Jag gillar den i alla fall! Ni borde också läsa den! Men glöm inte bort min blogg bara, hehe.