What dosen't kill us makes us stronger

Date: 2012-06-30 Time: 16:46:53 Familj


Älskar er så galet mycket. Världens bästa syskon.
Andreas, Niclas, Joacim, Pernilla och Martina.
Även om Pernilla pch Martina inte är mina syskon så är ni som systrar för mig. Ni är bäst.
Jag tror att när vi bråkar så kommer vi bara varandra närmare.

Safari-inlägg

Date: 2012-06-30 Time: 14:59:04 Vardag


 
 
Jag ligger i min säng just nu. Är hur trött som helst känns det som. Haha. Dopet gick mycket bra. Tyvärr så fungerade inte microfonen så det hördes inte så bra. Mamma filmade när jag sjöng men jag vet inte om det vart bra så vi får väl se om jag lägger upp den:)Nu får ni strunta i alla stavfel det här inläggget kommer att ha. Jag skirver i safari och det laggar asmycket. 

Dagens låt

Date: 2012-06-30 Time: 08:00:00 Vardag


Dagens låt blir Out Of Town Girl av Justin Bieber. Låten finns inte med på cd'n. Vad jag minns i alla fall. 
 

KAOS

Date: 2012-06-29 Time: 22:20:15 Vardag


Kvällen har minst sagt varit kaos. Alla kommer hem och i säng sent. Vi kommer säkert sova över hela högen i morgon! Haha! Nåja, jag ska försöka vakna till mitt alarm men vi får väl se! 
 
Vi har i alla fall hunnit med att duka och gjort klart på församlingshemmet där vi ska fika efter dopet i morgon! Börjar faktiskt bli lite nervös nu... Glömmer säkert grejer hemma. Har panik över att glömma saker. Jag tror faktiskt att jag måste skriva en lista på allt som ska packas i kameraväskan och det jag ska ha på mig. Försöker dessutom tänka ut hur lång tid jag tar på mig att göra mig i ordning i morgon så att jag vet när jag ska kliva upp och en massa. Nja, det här går inte. Jag måste låsa upp min iPhone och öppna anteckningar. FÅR. INTE. GLÖMMA. NÅGOT. 
God natt. 
 

Gårdagens kreativitet

Date: 2012-06-29 Time: 14:27:28 Pyssel


Jag ade byggt pärlplattorna i går, men smälte dom idag Blev faktiskt ganska nöjd! 

Mitt riktiga tänkar-jag

Date: 2012-06-29 Time: 13:15:07 Knas och annat tokigt


Helloooo!
Jag har itne så mycket att skriva nu. Faktiskt känner jag mig ganska fantasilös idag. Tur att jag var rätt kreativ i går och inte hann klart med allt jag gjorde då! Jag ska faktiskt slå in några paket inför i dopet och göra klart det jag sysslade med i gårkväll en stund. 

Perfect

Date: 2012-06-29 Time: 08:22:00 Inspiration


Jag tycker personligen att egoboost är rätt tråkiga att läsa. Eller nej, det tycker jag inte, men det är störande när vissa bloggare lägger ut egoboost's varje dag, jag tänkte i alla fall lägga upp en nu som jag tycker täcker ganska stora delar av "sjävförtroende skölden". Jag har gjort just den här bilden själv, men det finns säkert massvis av människor som har lagt upp samma citat. Nåja. Här är min version!

Betet verkar aldrig ta slut

Date: 2012-06-28 Time: 23:11:45 Vardag


Statistiken på datorn fungerar inte... Dock fungerar det utmärkt i mobilen på safari. Jag tror jag måste börja använda nån annan webläsare än internet explorer på den här datorn. Blogg.se sa till mig om det senast i morse. Eller det kanske var kossan som sa det. Jag minns inte. Hur som helst är jag rätt trött på den där gamla kossan nu. Jag menar, det hade ju kunna varit en get eller en gullig hare eller nåt. Men en ko?!?! Nog för att kor är ganska häftiga också, men ändå. En hare hade varit mycket häfigare. Apor skulle jag ju ha sagt, men såna finns det ju redan fulla internet av. Nåja. Hur som helst så har statistiken verkligen varit på topp idag! Tack alla underbara läsare! Det kanske var därför kossan var där, på grund av den braa statistiken idag! ;)

Almost done

Date: 2012-06-28 Time: 19:32:01 Vardag


Jag har nästan gjort klart designen nu. Är typ helt klar med framsidan men inte någon av kategorisidan/inläggssidan/arkivsidan, men vad gör det än så länge. Är DU intresserad? Mejla isåfall till vickiso.com@hotmail.com eller skriv en kommentar!

Klicka på den rosa/lila texten eller HÄR för att se bloggen live

 


Kommit igång

Date: 2012-06-28 Time: 15:05:08 Design


Nu har jag äntligen kommit i gång med USA designen, men den är inte klar än. Jag har dessutom en till designbeställning på g, som jag måste fixa... Är aspepp på att fortsätta med det här nu, men jag måste hjälpa Pernilla att baka... Det är ju dop på lördag! :D

VIDEO!!

Date: 2012-06-28 Time: 12:42:24 Videobloggar


Några har kommenterat att ni vill ha videobloggar så här är en! Jag sa ju att jag skulle filma när jag och Sarish gjorde vårat hemliga handslag! Så enjoy! :D
 

Svar på fråga

Date: 2012-06-28 Time: 10:57:53 USA - Frågor och Svar


Svar:
Jag ska vara utbytesstudent viket innebär att man bor hos en helt vanlig familj någonstans i USA, går på high school och bara lever som en helt vanlig amerikansk tonåring.
 
Jag vill åka dit för att jag verkligen vill prova på att leva som en vanlig person i USA, lära mig mycket bättre engelska och gå på high school. Hur awesome låter inte high school egentligen? ;)
 
Nja, måste väl svaret bli på den frågan. Det beror lite på om det är någon annan som också ska landa på samma flygplats som mig, men oftast så brukar man möta upp några utbytesstudenter på vägen någonstans.
 
Jag ska somsagt bo hos en värdfamilj. Vilket innebär en helt vanlig familj! :)
Hoppas du är nöjd med svaret! :)
 

Outfit

Date: 2012-06-28 Time: 08:18:00 Dagens OutfitÄr du intresserad?

Date: 2012-06-28 Time: 00:10:30 Design


Har äntligen lyckats hitta källan som fyllde halva hårddisken på datorn vilket betyder att jag äntligen kan fortsätta att arbeta i photoshop. Gud vad vuxet det där lät. LOL.
 
Det jag jobbar med just nu är en gratis design som alla ni kommer att få ta del av. Den kommer främst att vara till okunniga utbytesstudenter som vill använda sin blogg som dagbok och så att deras släkt och vänner kan läsa den. Med en lite roligare design än de vanliga teman som finns at välja. 
 
Självklart kan ni andra USA-tokiga människor också få designen! Jag har i alla fall ett napp på designen än så länge. Hoppas jag! ;)
Jag är inte på långa vägar klar med designen, men när jag väl kommit i gång så tar det nog bara ett par dagar!
Det som är knepigast är att få idéer om hur designen ska se ut. Speciellt nu när jag vill att många ska gilla designen och ha den på sin egna blogg, så det ska ju inte bara vara så som jag skulle vilja ha det. HEHE. Jag själv tänker inte ha designen. Tror jag i alla fall.
 
Kommer med mer information när jag har kommit längre!
Lämna en kommentar om du är intresserad! ;)
 

Fullt upp!

Date: 2012-06-27 Time: 22:06:03 Vardag


Godkväll godkväll kära vänner! Jag har inte hunnit med att blogga idag för jag har inte varit hemma på typ hela dagen. Började med att åka till Långsjön runt tolv och sen efter det har det varit full rulle hela dagen. In till stan, kika på doppresenter, vaccination iväg och leta mer doppresenter, köpte en AWESOME sak som jag kommer visa sen, typ i morgon. Efter det for vi iväg till Hög och spelade match. Förlust tyvärr. Spelade på alla positioner utom back. Galet. först mitt, sen forward, mitt igen och sen målvakt. Knasigt. 

Innehållet i posten

Date: 2012-06-26 Time: 21:55:29 Vardag


Innehållet i brevet var ju såklart en hel del papper till USA. Och ja, en HEEEEL del massa papper om man ska vara lite noggrannare! Haha.
 
Jag försökte photosthopa en bild förut idag men min mammas dators hårddisk är så full att det inte ens går att öppna programmet. SJUKT. Tror jag måste damma fram den bärbara hårddisken i morgon. ;)
Papper, papper, och åter papper!
Papper igen!
Smart mapp att ha alla grejer i!
Mitt land! :D
Handbok! HEHE ;)

Titta vad som kom i brevlådan idag!

Date: 2012-06-26 Time: 15:55:33 USA - Allmänt


HOHO, visar er vad det innehöll senare! :D

To do list

Date: 2012-06-26 Time: 15:43:00 Vardag


Kanske inte möjligt att göra allt, men vad tusan! :D

Utan internet

Date: 2012-06-26 Time: 14:18:22 Vardag


Vi har varit utan internet ända sedan jag vaknade och efter det har jag legat i soffan tills jag klev upp och såg att det fungerade igen. HURRA!

Jag har precis pratat med kantorn som ska spela på Max dop på lördag, jag kanske inte har sagt det? Men han ska döpas då i alla fall. Och jag ska sjunga. Vilak låter det blir det får ni se. Ska se till att någon filmar den här gången! Även nästa söndag blir det dop och då är det Nilas tur! Fast då ska jag inte sjunga.

Men men, nu ska jag göra någon nytta. Byta om från sovkläder till exempel. Det blir lätt så när man inte har nåt planerat. Dock ska jag spela match med 98:orna ikväll igen. Dom är utan målvakt än en gång. Nåja, inget mig emot. I morgon blir det match med mitt egna lag och då får jag äran att spela ute för en gångs skull! Är supertaggad för det och har längtat sen dom frågade! ;)
Söt-Nilas

Future with my bestie

Date: 2012-06-25 Time: 21:56:39 USA - Allmänt


Jag har precis gjort klart de första ansökningarna inför USA. Jag kom igårkväll själv på vad jag skulle skriva på vad jag var stolt över och något som jag verkligen är jättestolt över är att jag aldrig druckit alkohol, rökt, snusat eller tagit droger. Så det skrev jag. Även tips till andra utbytisar!
 
Jag var hos bästa Sarah större delen av dagen. Vi pratade, mumsade på tårta och hoppade studsmatta. Samt slängde en ihoprullad strumpa på varandra. Eftersom Sarah är ett år yngre än mig och jag sticker iväg till USA ett år så kommer vi att gå gymnasiet tillsammans. Vi pratade om hur AWESOME vi kommer att ha det och hur mycket knäppa saker vi måste göra. Du är bäst Sarish. Love youuuu!
 

Believe

Date: 2012-06-25 Time: 15:00:00 Dagens Låt


Jag hoppas verkligen att ni inte missat Justin Biebers nya album. Eller det är väl klart att ni inte har. Hur skulle man kunna? Totalt omöjligt ju.
Men för er som inte har lyssnat på det så kan jag tala om att det är ett måste!
 
Jag var lite sådär nja, när jag lyssnade första gången men när jag hade lyssnat på låtarna ett par gånger så var det ju HELT UNDERBART. Jag älskar det sjuuukt mycket!
 
Sök låtarna på youtube eller spotify eller köp albumet på cdon!
Här är en lista på vilka låtar som är med:
 
All around the world ft Ludacris
Boyfriend
As long as you love me ft Big Sean
Catching feelings
Take you
Right here ft Drake
Fall
Die in your arms
Thought of you
Beauty and a beat ft Nicki Minaj
One love
Be alright
Believe
Out of town girl
She don't like the lights
Maria
Fairytale
 
Det finns några bonus tracks också, men jag orkar inte leta upp vilka. Jag har albumet på Spotify och det är dessa som finns där.

Namnamnam

Date: 2012-06-25 Time: 11:40:10 Vardag


Jag har precis ätit frukost, tog ett tag från att jag hade vaknat för jag orkade inte byta om och åka till affären och handla. Kylskåpet var proppfullt, men jag vet inte vad som fanns där egentligen för det fanns inget till frukost... Men tillslut släpade jag mig upp och åkte iväg. Sitter just nu och tittar på Brook knows best på mtv och ska sticka iväg till Sarah lite senare. Nu kom det nån, måste kika, hehe, hör sen!
Köpte i alla fall mackor, juice, marmelad som jag längtat efter och vaniljyoghurt. Jordgubbar hade vi hemma så det blev en superfrukost!

JAG HAR ETT PROBLEM! SNÄLLA HJÄLP MIG!

Date: 2012-06-24 Time: 23:00:45 USA - Allmänt


OKEJ! NU BEHÖVER JAG ER HJÄLP! JAG HÅLLER PÅ ATT FYLLA I ANSÖKNINGAR TILL USA MEN JAG KOMMER INTE PÅ ETT ENDA DUGG SOM ÄR SPECIELLT ATT VARA STOLT ÖVER, SÅ SNÄLLA NÅGON FIN VÄN ELLER NÅGON AV ER LÄSARE SOM SKULLE KUNNA GE MIG ETT FÖRSLAG? please help!!
Capslock och allt, det betyder allvar, right? ;) Så snälla ös över mig med idéer och lite extra självförtroende! BRAINSTORMING I KOMMENTARERNA NU! :D:D

Dags att städa

Date: 2012-06-24 Time: 11:38:36 Vardag


Jag ska alldeles strax bege mig upp på mitt rum för att städa upp alla kläder som ligger slängda på golvet. Tråkigt men det blir ju fint när det är klart. Jag har legat i soffan större delen av morgonen och tittat på tv, så nu ska jag göra något nyttigt. Funderar även på att skicka iväg ett litet vad gör du? sms till Sarah :)
Visst är det fint? Kanske behöver städas....

Friends at the beach

Date: 2012-06-23 Time: 22:22:00 Fotografi


 
Ett par flummiga bilder från klassens dag för nån vecka sedan. Blev rätt många bilder därifrån men inte så många som är sevärda tyärr. Nåja, här har ni några i alla fall!
 

New in

Date: 2012-06-23 Time: 20:24:37 Vardag


150:-
Fatta vad snyggt att ha med en tuff keps, shorts och knästrumpor!!

På väg hem

Date: 2012-06-22 Time: 09:59:15 Vardag


jag sitter just nu på bussen hem till Hudik igen. Ska gå upp till storebror och ta moppen därifrån hem till mamma där jag firat midsommar 12 av mina 15 år. Så såklart ska jag göra det idag också. Eller det blir tolfte idag.

De tre gångerna jag inte var där:
1 Jag var med en kompis i hennes stuga i Delsbo och dansade som bakgrundsdansare med henne och hennes syster sjöng:)

2. Jag var i Danmark fast jag tror vi hade kommit tillbaka till Sverige då. Undra om vi inte var i Skara?

3. Var i Ljusdal med pappa.

Hudik-Ljusdal

Date: 2012-06-21 Time: 20:53:37 Vardag


Jag tog bussen till Hudik idag och träffade en kompis och stack sen iväg och tränade. Träningen kändes sjukt kort men den var en och en halv timme, dock fick jag inte så mycket gjort. Fick däremot förfrågan om att spela ute på Onsdag, om jag ville? JA. Gick ju ganska bra sist menar jag! ;)
 
Direkt efter träningen fick jag skjuts tillbaka in till stan där jag hoppade på bussen tillbaka till Ljusdal. 
 
Nu är jag sjukt hungrig så bästa pappa lagar lite mat, Tack pappa! 
Visste ni att jag och Sarish (den otroligt tuffa bruden på bilden) alltid gör ett häftigt handslag tillsammans innan match, i halvlek och efter match? Vi måste filma det nån dag! Kanske på onsdag? ;)
 

Antagningen

Date: 2012-06-21 Time: 09:14:51 Vardag


Det vart ju lite kortfattat om antagningen igår, så jag tänkte berätta lite mer: 
När telefonen ringde så kände jag igen numret och förstod på en gång att det var EF! Hade typ glömt bort att dom skulle ringa då också men dom ringde och hon berättade vad hon tyckte om min uppsats och lite så. Och att jag blev antagen såklart! Jag skrattade och lev skitglad, fast jag var inte långt ifrån att skrika högt! HAHA, men jag ville inte vara ohyffsad över telefonen liksom! Så vi pratade en liten stund och jag kan verkligen säga att jag inte ångrar mitt beslut om att byta till EF. Det känns superbra såhär! 
 
Just nu sitter jag ute i solen och äter frukost. Har även denna morgon hunnit springa en sväng. Känns skitabra att vara taggad på sånt nu! Ska verkligen träna upp min kondis i sommar. Nä, nu ska jag käka upp min skål med vaniljyoghurt och jordgubbar! MUMS.

HAPPY

Date: 2012-06-20 Time: 20:38:54 USA - Allmänt


YEY! JAG ÄR ANTAGEN TILL USA!! GLAD? JA!:D

Breakfast

Date: 2012-06-20 Time: 09:31:07 Vardag


Jag sitter just nu vid kökdbordet hemma hos pappa och äter en skål med yoghurt och hallon och en macka med gurka på mums. Innan frukosten var jag ute och sprang två varv runt kristineberg. Ett varv med Ella (hunden) och ett varv själv. Det känns awesome! Om ett tag ska jag åka ner på stan och dona med lite grejer inför USA samt fotografera mig till mitt körkort. Skulle även behöva en ny mascara... 
 
Några veckor gammal bild. Men vad gör det, hällre en gammal bild en ingen, right? ;)

Fullspäckad dag

Date: 2012-06-19 Time: 22:00:41 Vardag


Dagen idag har minst sagt varit händelselös. Känns som att jag har händelselösa dagar väldigt sällan nu för tiden. Hinner aldrig med att blogga! Inte blir det bättre av att blogg appen inte fungerar. Gud vad jag är förbannad på det. HAHA :P 
Dagen började i alla fall med att bli väckt av mamma. Upp äta fruksot och drog iväg till skogen för att sätta plant. Sjukt jobbigt och jag fick skavsår i handen. Vi var i skogen från typ 9 till 13.30 så det tog ett bra tag. Vi satte ite mer än 1000 planter av tall och gran. Känade även 150 kronor av mormor och morfar! Jag räknade ut att jag kanske satte runt 300 planter så jag tyckte att 150 blev rätt bra! :D Efter skogen bar det av hem till mormor och morfar där mormor precis blivit klar med maten. MUMS. Åt, packade ihop mina fotbollsgrejer och begav mig med moppen till stan. Vände hemma och vidare för att åka till Korskrogen för attt spela i DIV 3 med 99-orna. Jag höll nollan tills det var mindre än en minut kvar. Vart jag något less? MEN JA. ÅÅÅH. Matchen slutade i alla fall 1-1. 
 
Roligt att bara veta vad jag gjorde idag. Nae. Ska försöka blogga lite mera i morgon. Nu har jag lite andra saker jag måste ordna innan jag kryper ner i sängen. Bland annat en liten del av mitt USA stuff. KISSES.
Gaaalet gammal bild !:P

Svar på två frågor

Date: 2012-06-18 Time: 12:46:00 USA - Frågor och SvarDen här frågan fick jag på min USA-blogg men jag svarar på den här också.
Svar: AFS verkade vara en väldigt seriös och bra organisation men den var också mer än 10 tusen kronor dyrare  än EF. Vi räknade lite på det och kom tillslut fram att det troligen skulle bli mycket billigare med EF, så just nu sitter jag bara och väntar på antagningsbesked som förhoppningsvis kommer någon dag den här veckan! Men tveka inte själv att välja AFS om du tycker dom verkade bra! Andras åsikter är inte värda ett dugg när man har hittat det man verkligen vill. I alla fall i detta sammanhang. Hehe :)

Svar: Jag har skrivit om detta tidigare tror jag. Ända sedan det nya bloggsystemet kom upp så har jag inte kunnat logga in på blogg.se appen på min iPhone, därav att jag inte hller kunnat blogga därifrån. Men det fungerar utmärkt att blogga via safari också. Lite klumpigare, men det fungerar!

Helgen

Date: 2012-06-18 Time: 11:39:19 Fotboll


Här kommer lite bättre information hur det gick för oss i cupen!
Vi förlorade som sagt de två första matcherna men vann sedan den tredje. Vilket resulterade i att vi kom tre i våran grupp. På söndagen fick jag spela ute eftersom vi var så några spelare så en tjej som var sjuk hoppade in i målet och jag spelade back. Vill ni veta vad jag lyckades med? ATT GÖRA MÅL! Fatta vad stolt jag blev! Jag gjorde så att ställningen var 2-2 vilket betydde att vi behöve avgöra i straffar. Jag hoppade då in i målet och tyvärr förlorade vi. Menmen, vi spelade riktigt bra tycker jag!

Nu sitter jag hemma har hunnit med att springa ca 2-3 km och solat en halvtimme innan det vart på tok för varmt på studsmattan. Nu tänker jag göra lite pastasallad och sedan njuta av det underbara vädret. Bloggar mer senare!

Återkommer i morgon

Date: 2012-06-17 Time: 16:05:36 Vardag


Bloggar mer i morgon eller kanske senare idag. Vi får väl se, orkar inte starta en dator och en massa. Har ett par kommentarer som jag tänkte svara på i bloggen.

Hudik Cup

Date: 2012-06-16 Time: 15:55:17 Fotboll


Hej! Jag gör ett tappert försök att blogga via safari i min iPhone. Vi har spelat två matcher och tyvärr förlårad båda med resultaten 0-2 och 1-2... Jag ska inte spela något mer idag pga åkdersdispanser mm. Tror det inte blir något mer bliggande odag. Ikväll blir det middag med typ alla eftersom Pernilla fyller 25!

Tidig morgon i morgon

Date: 2012-06-15 Time: 21:18:12 Fotboll


Imorgonbitti klicker jag upp tidigt. Vi ska spela i Hudik Cup och våran första match är klockan 8.50. Fast vi ska samlas 8. Tur att vi i alla fall bor i Hudik. Har hittat en massa folk på instagram som åker buss flera mil och blablabla, fattar inte hur dom orkar. HAHA. Nej, men jag ska hoppa in i duschen nu. God natt!

SOMMARLOV!!!!

Date: 2012-06-15 Time: 15:52:19 Vardag


Åh, vet ni vad? JAG HAR FÅTT SOMMARLOV FATTA VAD UNDERBART?!?! Som ni vet har jag klagat på skolan de senaste, dagarna, veckorna, månaderna, åren? HEHE, jag skojar bara om det sista. Nä men allvarligt. Så skönt att slippa tänka på att man ska upp tidigt, att man ska göra läxor passa tider plugga till prov, lyssna på lärares babbel om att man måste jobba bättra. Så förbaskat skönt det ommer bli de tio kommande veckorna. Även om jag ska jobba två av dem då, men whatever. Två ynka veckor av tio är inte så mycket. LOVE TO YOU GUYS. Jag är så glad! :D  


Tänk er gräs mellan tårna, solen som lyser starkt och doften av grillat.

BETYG! OH YEAH

Date: 2012-06-15 Time: 15:21:06 Vardag


Fick nya betyg idag. Tänker inte säga vad jag fick i vad för ämnen. Men jag kan säga: 6D 5C 5E förra terminen: 5D 3C 4E Nu har vi ju hunnit med fler ämnen, därav fler betyg! :) Har dock sänkt mig i två ämnen. Någon som kan gissa i vad? ;)

Godkväll

Date: 2012-06-14 Time: 20:59:49 Vardag


Hejsan! Nu är det tredje gången jag skriver detta inlägg. Första gången hängde sig blogg.se och andra gången stängdes datorn av för pga uppdateringar. LESS. Jag skrev om varför jag inte haft sån bra uppdatering de senaste dagarna, och det beror dels på att jag inte haft tid, lathet och att den VÄRLDELÖSA appen nte fungerar överhuvudtaget längre. Ska nog skicka iväg ett mejl till blogg.se. När jag har tid. LOL.

I morgn har jag i alla fall min skolavslutning. ÄNTLIGEN. I sommar ska jag även ha superbra uppdatering här på bloggen. Datorn ska med överallt i sommar, så jag ska blogga heeela tiden! :D
Nåja. Nu ska jag äta upp min gröt och sen vara vaken nån timme till. Jag tänker inte vakna tiominuter innan alarmet i morgon bitti. Det har jag gjort de senaste dagarna, trotts att jag lagt mig elv. Iochförsig så har jag haft sovmorgon också. Men ändå. Jag hatar att vakna innan alarmet ringer. Så jobbigt! Inget funge
ar

Allt gick bra!

Date: 2012-06-13 Time: 22:38:28 USA - Allmänt


 
Intervjun var inte särskilt svår alls. Hon berättade mest en massa saker, inte ett korsförhör direkt. Hehe. Jag fick svara på några frågor på engelska och det gick bra sa hon! Hon trodde att jag skulle bli antagen och att jag verkade vara en bra tjej. Nu ska jag försöka sova. God natt!


Sarish är mim egna lilla svamerikan (Hennes mamma är svensk men hennes pappa är från USA och hon har bott där!;)

Allt gick bra!

Date: 2012-06-13 Time: 22:37:31 USA - Allmänt


 
Intervjun var inte särskilt svår alls. Hon berättade mest en massa saker, inte ett korsförhör direkt. Hehe. Jag fick svara på några frågor på engelska och det gick bra sa hon! Hon trodde att jag skulle bli antagen och att jag verkade vara en bra tjej. Nu ska jag försöka sova. God natt!


Sarish är mim egna lilla svamerikan (Hennes mamma är svensk men hennes pappa är från USA och hon har bott där!;)

FEM MINUTER

Date: 2012-06-13 Time: 19:27:03 USA - Allmänt


Om ca fem minuter ringer EF mig. Jag är nervös. Hör av mig när allt är klart och hur det gick och så! :D

På väg till skolan!

Date: 2012-06-13 Time: 08:58:46 Vardag

Potatis och bakning

Date: 2012-06-12 Time: 21:23:18 Vardag


Hejsan på er! Trotts min dålig uppdatering idag så har jag några stycken som har kikat in ändå! Men dagen har minst sagt varit händelselös. Vi slutade redan klockan halv tolv och tog bussen hem runt ett. Hjälpte mormor och morfar att sätta potatis och sen direkt hem och bakade med Moa och Rebecka som kom i precis tid när vi hade blivit klar med potatisen. Vi ska ha klassens dag på skolan i morgon så vi fick uppdraget att baka. Eller ja, vi tog det. hehe. Kameran åker med i morgon hade jag tänkt. Vi ska nämligen vara på stranden, om vädret tillåter såklart, så jag tror vi kommer att ha det väldigt roligt. Måste verkligen säga att jag ÄLSKAR min klass.

Har btw fått den nya testversionen av blogg.se's bloggverktyg nu, och det verkar helt okej, lite segt men det kan vara mitt internet också. Dock verkade det inte fungera att logga in på appen på min iPhone. Knasigt.

I'm sorry

Date: 2012-06-11 Time: 23:04:23 USA - Allmänt


Godkväll på er alla. Även idag blir det ett sent och gnatigt inlägg. Tråkigt, I know. Men ärligt talat så hade jag så mycket annat för mig så jag glömde bort att jag kanske skulle ha bloggat en gång till. Nåja. Imorgon blir det kortdag. Underbart! Och förlåt mammsen att jag inte la mig på en gång. Men man måste ha telefontid på kvällen. That's it. Love you


OMG EF RINGDE!!

Date: 2012-06-11 Time: 16:59:15 USA - Allmänt


LALALALA EF ringde mig nyss! Har intervju på onsdagkväll!! Nu vet jag inte om detta inlägg kommer att publiceras eftersom jag sitter i Nickes garage och det är i stort sett en gigantisk cementbunker. Bloggar när jag är hemma!;)


Stand tall and be yourself, don't waste your time beeing someone else, cuz' you only live once

Date: 2012-06-11 Time: 11:59:00 Fotografi


Höjdrädda Vicki vågade inte sätta sig på den där roten. HEHE. Moa hamnade lite bakom busken på roten så bilderna där vart inte så bra för hon syntes inte! :O
Det här var den sista delen av bilderna. Har två stycken som jag ska redigera och ha som profil och omslagsbild på FB också, får väl se om dom kommer upp också! :)
Vad tycker ni? :)

Blä

Date: 2012-06-10 Time: 23:01:43 Vardag


Just nu är allt blä. Kan inte sova och tänker alldeles för mycket. Jag är less på det här nu!


Skogstur

Date: 2012-06-10 Time: 17:42:27 Vardag


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt nåt kul att berätta... :P

Jag var i alla fall nyss ut i skogen med Nicke och Ante och kusin Mathias. Jag har tyvärr inga bilder, men det var sjuuukt myggigt och blött. Uffa.


Meadow

Date: 2012-06-10 Time: 12:00:00 Fotografi


Och än en gång är dessa bilder inte redigerade! Vad tycker ni? :)

Myspys

Date: 2012-06-09 Time: 22:12:24 Vardag


Vi vann matchen med 3-1 idag! Känns underbart! Nu på kvällen har jag, mamma, Martina, Pernilla och de äldsta brorsorna tillsammans med pluttarna Nilas och Max då, käkat och skrattat och sånt dära, jag och Nicke hoppade studsmatta ett tag och hann började kittla mig så jag typ dog, hehe :)
image description


God Morgon!

Date: 2012-06-09 Time: 09:45:25 Vardag


Äntligen lördag! Sitter och äter frukost just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra sen... Klockan två ska jag vara på kungsvallen för då blir det hemmamatch mot Järvsö! Jag funderar på att gå ut en sväng, det verkar ju vara riktigt skönt ute idag! Tyvärr har jag olyckligtvis alla mina snygga shorts hemma hos mamma, så jag får väl dra på mig ett par träningshorts då, hehe, men det duger väl. Ses sen! :)

Slutade tidigt igen! WOOPWOOP

Date: 2012-06-08 Time: 14:58:43 Vardag


Jag slutade tidigt idag igen! Underbart. Jag var klar med So'n så jag stack till hälsocentralen och sen hem! :)
Om ett tag ska vi åka iväg till Järvsö och fira min kusin som tagit studenten och sen ska vi åka hem igen! Imorgon ska jag spela match hemma och på Söndag ska jag träna med hälsingelaget.
Nu måste jag tömma kameran! Hörs!

ROAD

Date: 2012-06-08 Time: 11:11:00 Fotografi


Precis som den förra delen så är inte dessa bilder redigerade! Comments? :)

Swediiiish

Date: 2012-06-08 Time: 09:44:47 Vardag


Vi har Svenska just nu, men jag är klar med allt så vi fick typ ha lite fritt eller jobba med so'n. Fast jag har bara en uppgift kvar i So'n så jag tänkte att jag kan göra den i eftermiddag!
Efter skolan idag ska jag på Hälsocentralen och direkt efter det åker vi till Järvsö för att gratta min kusin på studenten. Så avis på dom som slutar skolan idag, mendas vi har en vecka kvar! :O Orättvist. Efter den här lektionen ska vi ha extra kör, vilket betyder att vi slipper Spanskan.  ÅH VAD UNDERBART. HEHE, förlåt, men som jag tror ni vet så hatar jag Spanska. Eftersom vi inte har Spanska idag betyder det att jag förhoppningsvis har haft min sista Spanska lektion. EVER. 
Min nya profilbild på facebook! :D

You are beautiful in your way

Date: 2012-06-07 Time: 20:38:59 Vardag


Goskväll kära vänner och läsare! Jag har suttit omkring en timme och rensat bilderna från i går och fixat i ordning tidsinställda inlägg med bilderna i. Har även hunnit med att träna och siiter just nu och tittar på ett videoklipp från en skola där en av höstens utbytesstudenter ska gå! Det verkar helt AWESEOME. ÅHHH jag vill också åka nu!
Nåja, jag hör av mig i morgon. Ska ta en skön sovmorgon och bara njuta av att det är sista fredagen i skolan i åttan. SEE YAAA
Sneak peak från gårdagen!
Crazy eyes, right? ;D

WOOD

Date: 2012-06-07 Time: 20:04:41 Fotografi


Ingen av dessa bilder är redigerade. Comments?

Running

Date: 2012-06-07 Time: 09:19:36 Fotboll


Vi hade löpning första timmen. Sprang nog sämre än vad jag någonsin gjort...

Vi har typ bara tråkiga lektioner idag. Nu ska vi ha so och det är väl okej, sen No, då vi ska ha vikarie och sen bild och till sist Engelska. Då vi också ska ha vikarie, vilket vi också hade på idrotten ;)


Less

Date: 2012-06-06 Time: 22:21:56 Fotboll


Åh. Dom här gångerna när man känner sig så sjukt dålig på det man gör och tappar självförtroende till tusen. Jo men en sån match hade jag idag. Spelarna i mitt lag skrek på oss i försvaret att passa bollen, inte bara skjuta iväg den och att vi måste upp med hakan. (Okej det sär sista är väl inget dåligt, men anledningen till att jag hade hakan i backen var ju i största del för att dom ropade på oss att vara bättre. Speciellt träffad kände man sig när någon ropade "Victoria! Ropa att bollen är din!" "Victoria! Där skulle du varit!" "Victoria! Du skulle ha tagit den där bollen!" "Victoria! Du måste på!"

Ja men herregud. Visst jätte trevligt att ni ville hjälpa men när ni skriker att jag skulle ha tagit den där bollen så blir man faktiskt inte så glad. Det känns ledsamt att höra när man själv känner att man verkligen försökte. Och dessutom så tycker jag personligen att jag själv bestämmer när jag vill gå på och inte. Och i vissa situationer kan man verkligen inte gå fram dit och bara plocka upp bollen. Annars kan ni ju lika gärna ställa er där själva!

Sen blir jag verkligen less på dom som kallar mig Victoria. Det kanske låter mesigt. Men jag gillar faktiskt inte att någon skriker eller pratar med mig och använder Victoria. Det känns bara weird. Jag heter kanske Victoria och mamma och mormor och alla dom får väl kalla mig Victoria hur många gånger de vill men jag HATAR när mina kompisar säger det till mig.

Så nu vet ni att jag är less på allt som har med fotboll att göra. Visserligen älskar jag fotboll men ibland är det verkligen grymt tråkigt.
Sov gott.


Fotografering

Date: 2012-06-06 Time: 15:43:48 Vardag


Rebecka, Sarah och Moa har precis åkt hem så jag sitter hemma själv nu och gör typ ingenting. Ska strax åka till pappa igen och sen iväg på match i Norrala. Hör av mig'


Videoblogg

Date: 2012-06-06 Time: 11:44:34 VideobloggarFun

Date: 2012-06-06 Time: 11:27:07 Vardag


Hej! Dålig update igår, I know. Om ett tag kommer Rebecka, Sarah och Moa hit och vi ska ha lite skojigt. Har en videoblogg till er också. Lägger upp den om ett tag:)


Slutade lite tidigare

Date: 2012-06-05 Time: 15:18:43 AWESOME STUFF


Vi hade kör sista lektionen och när vi vart klar där så behövde vi inte gå tillbaka till hemkunskapen så jag hoppade på moppen och åkte hem!:)

Jag vet inte hur jag ska göra ikväll riktigt än. Imorgon ska Rebecka, Moa och jag ha en liten, gullig fotografering hade vi tänkt. Så jag tror jag åker till mamma ikväll faktiskt. Men vi får se:)


Norska på svenska

Date: 2012-06-05 Time: 09:49:11 Vardag


Jag har Svenska just nu men är klar med allt. Vi skulle läsa om Norska för vår egen allmänbildning, så jag läste två sidor i boken och sen var jag klar. YEHEY. TRALALALA. Vi har snart matte. Vet ni vad jag tycker om matte? :D:D:D BLÄ. Jag är totalt värdelös på matte. HEHE. Och nu jobbar vi med ett avsnitt som vi inte ens ska ha prov på. Och som man inte fattar ett dugg av. USCHA. MENMEN. Spanska måste nog vara ännu tråkigare än matte. För på Spanskan förstår jag verkligen inte ett enda dugg. LOL. HÖRS SEN!

Träning

Date: 2012-06-04 Time: 18:29:45 Vardag


Jag ska alldeles strax börja byta om inför träningen. Är väl sådär halvtaggad med tanke på vädret, men skitsamma. Träna ska jag. Jag ska även ta min moppe dit. Woopwoop.
See ya later.

 


YEY! I did it!!;)

Date: 2012-06-04 Time: 16:19:44 AWESOME STUFF


WOHO! JAG ÄR HÄRMED ÄGARE (eller pappa äger den, men ändå) TILL EN HELT NY MOPPE OCH HAR ETT HELT EGET KÖRKORT! De ni!;)
Är extremt stolt över mig själv!!:D

Och tack än en gång för moppen pappa! Du är bääääst!
Jag tror jag videobloggar lite senare!;)


Godmorgon

Date: 2012-06-04 Time: 07:49:57 Vardag


Hej!
Jag har precis anlänt till skolan, så här på måndagmorgonen. Har bara två lektioner idag. Woopwoop!

Bloggar mer sen!;)


Me myself and I - Fake sun pictures

Date: 2012-06-03 Time: 20:59:00 FotografiBilderna är lite suddiga, men jag älskar ljuset! Bilden får det nästan att se ut som att solen skulle skina ute, vilket den verkligen inte gör. Det har regnat hela dagen...


CLOTHES

Date: 2012-06-03 Time: 18:54:27 Inspiration
Förutom detta så har jag även en till byrå som inte är med på bilderna, och såklart fulla mini-garderoben som är hemma hos pappa.

Jag äger mest bara converse. På bilden syns inte mina fodrade, men de är under de gråa, samt de låga svarta som finns på bilden en bit ner.


KNÖKFULLT

Kepsaaaar

Mina låga svarta converse och en till keps! Två favoriter som inte fick plats på de andra hyllorna. Den svarta kepsen är dock lite trasig och har fått målarfärg på sig. Men vad gör det? :)


WHOOPWHOOP

Date: 2012-06-03 Time: 11:48:33 Knas och annat tokigt


HELLOOOO

Jag sitter vid köksbordet just nu tillsammans med Pernilla och mamma. Pratade med pappa nyss. I'm sooo excited! :D
Berättar KANSKE, eller FÖRHOPPNINGSVIS vad jag är soooo excited för i morgon!!

Jag har fixat lite med min garderob, så jag ska gå upp och fotografera lite nu och lägger upp ett gäng bilder sen!

VAMPIRE GRRRRR


Orättvist

Date: 2012-06-02 Time: 21:10:50 Vardag


Nu tänker jag bara skriva hur orättvist det är att det finns dom som drabbas av cancer. Jag tillängar därför detta inlägg till alla människor som kämpar och till deras nära och kära.
Massa kramar till er alla! ♥♥♥


Today

Date: 2012-06-02 Time: 12:55:41 Dagens Outfit


Är på väg till Ante för att göra det sista i huset.
Tights: ?
T-shirt: jack&jones
Hoodieväst: Carlings
Klocka: Guldfynd

Skor: lila converse


Nytt från idag

Date: 2012-06-02 Time: 00:03:46 Shopping/Nytt


På stan idag köpte jag t-shirten
Jack & Jones 129:-

När Ante skulle packa ner sina kläder hittade han en kofta som han hade fått av sin farbror (vi har inte samma pappa) som han inte kunde ha. Den är lite av adidas stuk men det är en Ed Hardy. Jag minns inte om han sa att den var köpt i USA eller Kanada :)


Svar På Frågor Om USA

Date: 2012-06-01 Time: 21:32:10 USA - Frågor och Svar


Jag får ofta frågan om när jag ska till USA svaret är Hösten 2013. Alltså inte redan nu i höst :)

Jag får också frågan om vart jag ska, både på bloggen och IRL, och det är ju en himla tokig fråga!
Jag ska ju inte åka föräns om mer än ett år, och jag får reda på det omkring den här tiden nästa år. Kanske lite senare, kanske lite tidigare. Det återstår att se! Det kommer inte att bli före Januari i alla fall.

Har ni fler frågor? Fråga på, jag svarar! ;)


Hälsocentralen

Date: 2012-06-01 Time: 15:42:03 Vardag


HELLO!
Klockan 16 ska jag vara på Hälsocentralen för att göra en läkarundersökning inför USA. Jag sitter på mammas jobb just nu och inväntar henne från ett litet möte som hon är på. Efter HC så tror jag att vi ska åka till Harmånger och hjälpa Ante och Pernilla med flytten. Sista helgen dom bor i Harmånger nu! Sen flyttar dom till stan. Fast det är lite krångel med det nya huset så vi får väl se om de "mellanlandar" hos oss en stund. :)

Vi har varit på någon slags 1800-tals utflykt idag, så vi slutade redan vid 14. Fast jag och några i min klass sprang runt på stan och fjantade oss ett tag efteråt också. Jag hittade även en t-shirt som jag köpte. Är verkligen i stort behov av några till! T-shirt brist har jag!
Men sitter somsagt på mammas jobb så jag kan inte ladda upp några nya bilder, eftersom jag skriver från hennes dator.

Hoppas någon orkade läsa detta inlägg nu, så hörs vi lite senare! ;)

image description


BLOG♥IN

Date: 2012-06-01 Time: 11:35:08 Design


För er som följer mig på bloglovin så kan det bli lite lustigt med typ 39 olästa inlägg och det beror på att jag äntligen har flyttat över alla följare från den gamla bloggadressen (vickiso.blogg.se) till den nya domänen (vickiso.com)
Så nu vet ni!


Sovmorgon!

Date: 2012-06-01 Time: 08:02:51 Dagens Outfit


Idag har jag sovmorgon, bussen går från skolan klockan nio, för vi ska ut på en utflykt med klassen. Låter som vi är värsta dagisbarnen ju! Hehe... Fast 8A är bäst. Helt klart!

Jag ska strax hoppa på cykeln och trampa iväg till bussen.

Dagens outfit:
Linne: H&M
USA shosan, skjorta eller nåt: H&M
Shorts: Hollywood